Is het toegestaan om op een gehandicaptenparkeerplaats en passagier te laten in/uit stappen?

zie bovenstaande

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja. Laden/lossen of iemand in- of uit laten stappen valt niet onder parkeren. Parkeren is: langer stilstaan dan de tijd die nodig is voor het onmiddellijk in- of uitladen van goederen of in- of uit laten stappen van personen.

Ja dit mag. En je mag ook laden en lossen. http://www.gratistheorie.nl/verkeersborden/theorie/parkeren/e6.html Toegevoegd na 4 minuten: Nog een link: http://www.infopolitie.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=1141&Itemid=43 Toegevoegd na 5 minuten: Ja dat mag. Op een invalidenparkeerplaats mag je niet parkeren. Je mag er wel onmiddellijk laden en lossen/passagiers in en uit laten stappen. Onmiddellijk moet je letterlijk nemen. Het gaat dus alleen om het stilstaan tijdens het uitstappen, daarna is het direct weer wegrijden.

Jij mag er als valide persoon niet parkeren en zelfs niet de plek bezet houden. Dus nee: het mag niet. maar als een agent ziet dat jij iemand uit laat stappen op zon.plek krijg je geen boete.

Volgens mij mag je er wel stil staan om iemand in/uit te laten stappen maar parkeren (motor uit) zelf niet

En nu even een serieus antwoord: Ja het mag. Er geld namelijk op zon plaats een PARKEERVERBOD ( zie wegenverkeerswet) voor andere voertuigen dan deze. Het uitlaten stappen mag dus WEL!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100