Hallo, Zijn er mensen die wat weten van rechten en wetten? Want ik heb momenteel een fiets die gerepareerd is. De prijs opgave was 70 euro en n

Toegevoegd na 25 seconden:
Hallo,
Zijn er mensen die wat weten van rechten en wetten?
Want ik heb momenteel een fiets die gerepareerd is. De prijs opgave was 70 euro en nu zijn de totale kosten 185 euro. Nu hebben hun er ook dingen aan gedaan waar ik geen opdracht gegeven voor heb zoals nieuwe handvat en nieuwe band enzo
Wat zijn mijn rechten in dit geval? Want ik accepteer dit niet

Toegevoegd na 42 seconden:
sorry voor rare titel

Weet jij het antwoord?

/2500

Als jij zwart op wit hebt wat de reparatie zou gaan kosten {dus 75 euro} dan hoef je niet meer te betalen. Zeker niet omdat ze dingen die jij niet gerepareerd wilde hebben gerepareerd hebben.

Volgensmij heb je ook op reparatie van dingen recht op 7 dagen herroepingsrecht. Dit betekend dus dat jij kan zeggen: ik wil dit niet, ik wil tot die 70 euro. Vervolg is wel dat ze de reparaties die boven de 70 euro vielen, ongedaan maken. Dus dan worden je handvat en band verwijderd (en zij moeten dan de oude er weer op zetten).

een prijs mag zonder toestemming maar 10% hoger zijn dan wat is afgesproken. De fietsenmaker is fout als je geen toestemming hebt gegeven voor "alles wat verder nodig is".

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100