Waarom moest ik mijn handen aan de politie laten zien? (zie uitleg)

Laatst toen ik terug kwam van school en onder een viaduct mijn jas had aangedaan en een slokje water had genomen, werd ik ineens aangehouden door een politieauto. Zij kwamen met de vraag wat ik daar aan het doen was, dus ik zeg eerlijk dat ik mijn jas aan het aandoen was en een slokje water nam. Vervolgens kwam een van de agenten met de opmerking dat hij inderdaad naar zijn idee een flesje had gezien.

Mijn vraag gaat over het volgende. De agent vroeg aan mij om mijn handen te laten zien. Ik deed dat en nadat hij blijkbaar had vernomen dat er niks mis was liet hij mij weer doorlopen.

Weet iemand misschien waarom ik mijn handen moest laten zien?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Misschien dachten ze dat je met graffiti bezig was

of je een wapen in je hand had denk ik

Waarschijnlijk was er iets gebeurd en waren ze op zoek naar de dader, die iets herkenbaars aan zijn handen had.

Ik denk dat de politie een melding heeft gekregen of zij zelf van een grote afstand hebben gezien . Dat er iemand bij een viaduct is gezien met iets zijn handen wat ongeveer op een steen zou lijken . En de politie wilde jou handen zien of jou handen smerig waren van het zand of van een steen .

Ze kunnen zien wat je met je handen doet en dus kan je niks onverwachts doen. ( zowel dan zien ze dat)

Misschien dachten ze dat je de snelwegschutter was... Zo dicht bij zo'n viaduct.

Aan trillingen in de handen, het zweten van handen ed. kan men iets afleiden wat op oa. drugsgebruik lijkt. Ook resten van verboden/gevaarlijke stoffen op de handen kunnen aanleiding zijn om verder te zoeken. Je kunt aan handen best veel aflezen.....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100