Mag je een korte broek aan in de rechtbank?

Ik ga morgen voor school naar de rechtbank mag ik een korte broek aan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja waarom niet??

Ja hoor! :-)

Ja zeker :) succes!

In de rechtbank ben je op je best als je de kleren aandoet die je normaalgesproken ook aanhebt. succes in de rechtbank!!

Ja dat mag maar is niet verstandig. Er heerst er toch een bepaalde cultuur en netjes gekleed komen is er een van.

Niet doen. gewoon een lange broek. Spijkerbroek mag. Maar zeker niet een korte broek. Dat is respectloos.

Op zich màg dat wel..maar ik zou het niet doen als ik jou was. Je behoort netjes gekleed voor de rechter te verschijnen en een korte broek zou kunnen wijzen op een zekere nonchalance tegenover jouw zaak en dus tegenover de rechtbank. Een korte broek duidt wellicht een beetje op vrijetijdskleding en juist daarmee kun je een minder goede indruk bij de rechter(s) vestigen..omdat je al dan niet bewust, de indruk wekt dat jouw zaak je niet zoveel interesseert. Niet doen, dus.. Groet, Ton

Ik zou het niet doen, maar het mag......

Het mag wel, maar of het in een traditioneel instituut als een rechtbank op prijs wordt gesteld is een ander verhaal. Neem het zekere voor het onzekere en zorg dat je netjes gekleed bent, dus liever geen korte broek. Toegevoegd na 3 minuten: In werksituaties kan een korte broek eigenlijk alleen maar in de bouw of als je vrachtwagenchauffeur bent. Voor de rest, op een kantoor, in een winkel of een ander bedrijf is het not done.

voor een schooluitje of verplicht een bezoek aan de rechtbank,is een verschil.korte broek is absoluut geen probleem.moet iemand voorkomen,dan ziet die er paasbest uit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100