Wat als je vingerafdrukken zou moeten laten maken en je hebt geen handen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Voor gehandicapte mensen zonder handen bestaat een ingewikkelde uitzonderingsregel, rechtstreeks via het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

Er is ook helemaal geen noodzaak om van deze mensen vingerafdrukken te maken. Er is geen enkele manier waarop deze mensen zich kunnen identificeren met vingerafdruk, ze kunnen geen misdrijf plegen waar hun vingerafdrukken achterblijven, helemaal niets. Dus vervalt de plicht om vingerafdrukken te maken.

Bij mensen zonder handen kan om een teenafdruk worden gevraagd. Ook een teenafdruk is uniek. Een perfect middel voor identificatie dus. Op het paspoort zal vervolgens vermeld worden dat er een teenafdruk genomen is. Toegevoegd na 1 minuut: Teenafdrukken ter vervanging van vingerafdrukken worden overigens ook toegepast als je bent aangehouden door de politie.

Vingerafdrukken eisen van iemand zonder handen..is wat onhandig.. Maar wellicht kan een teenafdruk de vingerafdruk vervangen omdat ook de teenafdruk uniek voor elk mens is. Ook kan een melding op het aangevraagde document worden gemaakt van het ontbreken van de handen. Groet, Ton

even spugen en dna opslaan voor dna test

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100