"Nieuwsbericht ‘vrouw claimt zon’, mag dit zomaar?

http://www.nu.nl/algemeen/2388528/spaanse-vrouw-claimt-zon-als-eigendom.html.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als er idd niet in die overeenkomst over individuen wordt gesproken,kan ze ze die claim wel een toegewezen krijgen. Maar de één of andere rechtbank zal daarna wel constateren dat het "vrucht"gebruik van de zon aan iedereen toekomt.

Tegen dezr claim bestaan kennelijk geen juridische middelen. De vraag is wat ze met deze niet erkende ' rechten' kan beginnen. Als individu heb je bijzondereeinig middelen om je ' rechten' te vergelden.....

Dan kan ze een claim verwachten - uit 2002: http://www.spacedaily.com/news/oped-02e.html Niks nieuws. Mensen doen vaker rare dingen. Het merkwaardigste in het geheel is dat het nieuwswaardig gevonden wordt.

het Amerikaanse model zorgt ervoor dat mensen van alles en nog wat claimen; zo gaan mensen inderdaad nog octrooi aanvragen op het feit dat bomen zuurstof produceren etc. Ben benieuwd of die mevrouw ook schadevergoeding gaat betalen aan alle mensen die huidkanker door de zon hebben gekregen.

Persoonlijk heb ik de claim al vast laten leggen bij de notaris in 1960 dus ze is te laat. Ik zal mijn rechten niet doen gelden en haar niet aanklagen. Ik blijf de zon gratis ter beschikking stellen aan de bevolking van de aarde Toegevoegd na 11 minuten: Hebben de minners het idee dat ik de zon niet geclaimd heb. Een mens kan zo iets toch willen

Kennelijk mag dat. Een paar jaar geleden begon iemand stukken land op de maan te verkopen.

Ik vind het in ieder geval heel erg grappig. Zoals ik ergens las: "No nuts, no glory." Gaat zij dan ook alle schadeclaims betalen van mensen die door de zon verbrand zijn, of nog erger, huidkanker hebben opgelopen?

Juridisch is ze vrij om de zon te claimen . Het is wel vastgelegd dat landen de zon niet kunnen claimen .

Moet je niet op zijn minst een keer je geclaimde kabd bezoeken om er de vlag te planten en een bord 'Trespassers will be burned' neer te zetten.

Ja dat mag, zwakzinnigheid is immers niet strafbaar.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100