Wat maakt jou woedend?

Wie of wat haalt je het bloed onder de nagels en waarom?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik kan je niet aangeven wat dat is, maar als het zo is dan ga maar aan de kant staan... Is heel heftig, maar duurt kort en moet meestal vreselijk lachen snel daarna, omdat ik mijn eigen film zie afspelen... Mijn eigen kinderen was vroeger wel vaak een aanleiding om woedend te worden, ze spiegelen mijzelf en dat nam ik ze niet altijd in dank af... Maar dat gebeurt niet meer, omdat ik het spelletje doorzie nu... Woedend worden gebeurt wel, maar welke aanleiding er dan aan vooraf was gegaan, dat weet ik niet... Wellicht omdat ik geen vaste frustratie-bron heb, of eentje die niet regelmatig terugkomt... Ik wil dan daarna wel heel graag kijken, analyseren, begrijpen, oplossen en goedmaken...

Niets maakt mij woedend, en dat is een heerlijk gevoel.

niets... omdat niets echt de moeite waard is om woedend over te worden...

Mensen die glashard liegen...

Woedend is een groot woord. Je maakt mij niet zo snel kwaad. Echter iets waar ik mij mateloos aan irriteer is als mensen op een arrogante manier denken dat ze de juiste wereld overtuiging hebben. Bijvoorbeeld ik ben zelf een uitgesproken atheïst. Het onderwerp van het bestaan van een god daar heb ik zelf heel lang over nagedacht en meerdere boeken over gelezen kortom ik ben het niet zomaar. Ik ga wel eens in discussie met een gelovige maar dit is om de hogere waarde van de discussie uit een discussie komen andere gezichtspunten. Ik irriteer mij er echter aan dat sommige mensen met een neerbuigende blik mij naïef vinden omdat ik niet in een god geloof. Ze kunnen niet accepteren dat er valide punten zijn om iets anders aan te houden. Dit geld niet alleen voor geloof om een geloofsdiscussie te voorkomen ik heb dezelfde irritatie bij hetzelfde gedrag door dat ik bijvoorbeeld niet in spoken geloof, of een hoger doel in het leven of om mijn politieke voorkeur (socialist). Eigenlijk heb ik een hekel aan iedereen die op een arrogante manier doet alsof hij of zij het bij het juiste eind heeft.

DIERENLEED!! (DAAROM HEB IK OOK MN KAT OPDRACHT GEGEVEN TERUG TE VECHTEN)

als iemand aan mijn kind komt. leugenaars. moordenaars en peter r de vries

als er iemand aan mijn hondjes komt, b.v. dierenhaters daar moet ik echt niet aan denken.

Min ex maakt mij op dit moment woedend! Hij probeert steeds de bezoekregeling te veranderen, en probeert de kinderen tegen mij op te stoken.

Lui die veel te hard door de bebouwde kom rijden en de politie die het niet als hun taak ziet hier ook maar het minste aan te doen, dat in combinatie met een bekeuring voor 8 km/ h te hard op de snelweg, waar je 120 mag, en dus niemand enig risico loopt als je iets harder rijdt, daar ga ik van door het dak.

Mensen die aan klijne kinderen ziten (VIESPEUKEN)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100