Wat voor omgeving staat het meest in contrast met gelovige zakenmannen?

Dit is geen raadsel; ik zoek het grootste bestaande contrast waar gelovige zakenmannen in terecht kunnen komen (voor een tekening).

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De eigenaar van Seats & Sofa's die op zondag een mega-aanbod krijgt van een multinational, die hij echt niet kan weigeren! Seats & Sofa's is namelijk zeer christelijk bedrijf, wat nooit en te nimmer op zondag geopend is.

Voor in de kerk zitten de grootste boeven, dus ook zakenlui. Achter in de kerk de verliezers.Denk aan malle babbe van rob de nijs.

Als het zwaar overtrokken mag zijn: Op zondag in de kerk een deal moeten sluiten met een satanist die daarvoor een baby wil offeren (gesteld dat de gelovige zakenman zelf geen satanist is en het hier geloof in god betreft).

Eigenlijk heel simpel en deal sluiten in een bordeel

Het ligt er maar aan wat ze geloven en hoe ze dat toepassen. Het eerste dat in me opkwam, was een bordeel, maar ja, als daar deals te sluiten zijn...

bordeel, koffieshop, disco,WK finale

Een zakelijk diner met live-muziek en pikante dames die aan de tafeltjes behulpzaam zijn. Het contrast: zakendoen op topniveau in een sfeer waar een gelovig iemand helemaal niet thuishoort.

De satanskerk misschien......

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100