Waarom hoor ik al geruime tijd telkens ( van tijd tot tijd ) een zelfde uitspraak in mijn ´gedachten´?

Het is de uitspraak van : Mag het wat meer zijn.
( het is niet een duidelijke stem van een man of vrouw )
Deze ´ tekst´ ken ik van vele jaren geleden uit de supermarkt.
Daar werd vaak deze vraag gesteld bij het bestellen van zoveel ons vleeswaren of kaas.
Nu is het in ieder geval wat mij betreft al vele,vele jaren geen uitspraak meer die je door al de vooringepakte ´waren´ tegen komt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je bent aan het 'contemplaten'. Met het opzetten van een innerlijke dialoog heb je jezelf opengesteld tot 'hoor en wederhoor', van jezelf. Nu is niet alle informatie die zich nu zo vrijelijk mag uiten even belangrijk. Juist zo'n zinnetje als "mag het wat meer zijn?", is er om jou af te leiden van waar je werkelijk over wilt nadenken en dialogen met jezelf. Laat zo'n zinnetje er gewoon zijn, maar schenk er verder geen enkele aandacht aan. Als je er niets mee doet, wordt dit zinnetje lui en staat het niet meer voor je op. Er zullen dan weer andere non-sense zinnetjes op komen duiken, die je net zo niet de aandacht geeft.. hiermee maak je de 'mind' duidelijk wie hier de baas is, JIj natuurlijk. Je gedachten zijn jouw volgeling en niet andersom!

Sommige uitspraken die je hoort, hebben een hele speciale aantrekkingskracht voor je. Dat weet je al op het moment dat je het hoort en dat zal je nooit meer los kunnen laten. Het heeft te maken met het doel en les van je leven. Jij hebt het met: "mag het wat meer zijn" Ik heb het met: "De hele wereld zit opgeslagen in een zandkorreltje". Voor mij is de uitspraak heel duidelijk en toepasselijk. Wat betekent jou uitspraak voor jouw? Wat is jouw antwoord op de vraag?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100