Wat is er nog nodig om mijn brandtasjes compleet te maken?

beneden en boven heb ik bij mogelijke uitgangen in geval van brand, brandtasjes hangen.
het zijn schoudertassen die ik makkelijk om me heen kan slingeren.
de inhoud is als volgt:
wat geld.
sleutel eigen huis plus sleutel huis van goede vriend.
sigaretten plus aanstekers.
telefoonnrs vrienden en verzekeringsmaatschappij.
chipnrs katten.
medicatie voor een week,
kopie identiteitsbewijs.

wat vergeet ik nog?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nummers van je bankrekening(en) en pasjes. Foto's van je katten voor het geval ze vluchten en je ze later middels publikaties met foto wilt zoeken. Reservebril. Schone zakdoek.

Verzekeringspapieren.

Bij deze uitgangen; een blusdeken en, op de bovenverdieping, vluchtladders. Zorg ook dat je overal rookmelders hebt hangen. Vooral nabij de plek waar je slaapt. In de tas zou ik ook een fleecedeken doen, vooral voor de winter, en wellicht iets houd- en eetbaars? (niet lachen; Mars of Snickers zijn daarvoor heel geschikt)

Bij telefoonnummers hoort een (mobiele) telefoon lijkt me. En je 5 katten natuurlijk,maar die kun je uiteraard niet in die tasjes stoppen.En wat die sigaretten en aanstekers betreft,denk je niet,dat je in geval van brand al genoeg vuur hebt?

Kopies van je foto's op een dvd of zoiets.

Ik zou er kopieën van de paspoorten van je katten bij doen vanwege het vaccinatieoverzicht, en wat foto's van de katten. Als ze bij brand het huis uit vluchten, kun je ze wel eens kwijtraken en die foto's nodig hebt om briefjes in de buurt op te hangen.

Ik zou alle gegevens in een e mail naar mezelf sturen, inclusief medicatie voorschriften etc, kopieën van verzekeringsbewijzen, namen + tel van artsen, id enzovoorts. Stel dat je niet thuis bent, heb je in ieder geval alle gegevens online staan. Eventueel een kopie naar een familielid, goede vriend. Zo heb ik ook alles en van mijn ouders, in geval van nood, mailtje openen en daar zijn alle gegevens.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100