Hoe vind ik een vakantiebaan?

Heb al op google gekeken maar kan geen adressen vinden. Ik zoek part time job in limburg of net over de grens duitsl. Geen maanden want heb me leven hier.

Toegevoegd na 2 uur:
Thanx dat jullie advies maarre ik ben 40+ en wil het voor fun doen! Vakantie en nog wat werk om langer dan 2 wkn te blyven.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat dacht je van de oude manier. Gewoon een middagje een industrieterrein opgaan en overal binnen lopen en om vakantiewerk vragen. Dat werkt perfect.

Uitzendbureaus zijn perfect voor vakantiewerk. En afgezien daarvan: aankloppen en vragen

Ik zou gewoon naar een uitzendbureau stappen. Dat heeft wel een nadeel voor een bedrijf: een uitzendbureau is duur. Maar als je weet wat voor soort werk je wilt doen (bijvoorbeeld kantoor of buiten, post rondbrengen of rommel opruimen, verhuizen of schoffelen, in een frietzaak of bij de supermarkt) dan kan je ook zelf die bedrijven benaderen. Als je daar direct in dienst komt, ben je namelijk veel goedkoper per uur dan wat een uitzendbureau voor je vraagt, en dat kan wel eens de reden zijn om ja of nee te zeggen tegen je.

Via je eigen netwerk of via via.

Het eenvoudigst is via een uitzendbureau voor studenten. Bij ons zijn er bureaus die ook bemiddelen bij dagjes werk. Voorts goed in de plaatselijke blaadjes kijken, met dorps- en stadsnieuws. Vaak zijn er ook krantenwijken in de aanbieding in de vakantieperiode.

Wat dacht je ervan je te melden via een uitzendburo of zelf in kranten opzoeken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100