hoe kan de moterbende. toeslaan in Bosnië toen. John van heuvel daar was onder politie begeleiding? zie uitleg

Dat was een uitzending van het programma ontvoerd toen gingen ze. Met die moeder dus der zoontje gingen halen onder politie begeleiding. En ze zeiden van politie of niet de moter bende kan toeslaan. tog raar alls de politie bij is dan hoe kan dat?

Weet jij het antwoord?

/2500

sommige mensen hebben totale lak aan de geldende normen, waarden en wetten. sommigen hebben ook totaal lak aan de politie. desnoods reageren ze met geweld op deze politie. vandaar dat er, ook al is er politie bij, toch een dreiging kan zijn.

Aangezien ik zelf een Bosniër ben zal ik je wat vertellen. Het is daar helaas zo dat vooral mannen gaan en staan waar ze willen en vrouwen geen recht hebben. De politie daar is er puur voor het geld, ze doen niets voor je omdat ze daar geen zin in hebben. Na de oorlog zijn er heel veel woeste mensen gebleven die getraumatiseerd zijn en vele zijn bipolair. Ze doen wat ze willen ze weten dat er niks gebeurd. Ik heb de aflevering ook gezien en ik vind t heel zielig dat t jongetje nu zoveel mentale problemen hebben maar helaas is t zo dat veel mannen en een paar vrouwen zoals zijn vader zijn. Denk aan granaten garage etc . Bosnië is een totale ramp sinds de oorlog vergeleken met hier. T is nou eenmaal zo daar . Hoor t wel als je een vraag hebt

Ik ben geneigd om al die reportages en zo met een korrel zout te nemen. Omroepen gaan erg ver om kijkers te trekken.ook "motorbendes" doen het altijd goed bij de kijkers.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100