Worden er ook prijzen uitgereikt voor de grootste blunders?

Geen oscar of nobel prijzen maar juist voor slechte prestaties.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

En zo worden ook elk jaar de IgNobel prizes uitgereikt voor het meest onzinnige maar lachwekkende onderzoek dat gedaan is. Toegevoegd na 1 minuut: Het is echt te triest voor woorden, maar wel lagwekkend, zie de lijst met winnaars in 2009. Toegevoegd na 2 minuten: laCHwekken natuurlijk. Bedtijd! Toegevoegd na 7 uur: Vroeger had je ook de 'Gouden Eikel' van het consutainmentprogramma 'Ook dat nog!'. Voor de allerslechtst behandelde klacht. Meestal vielen gemeenten in de 'prijzen'.

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ig_Nobel_Prize
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Ig_No...

Ja, the Razzies, de tegenhanger van de Oscars, maar dan voor de slechtste acteerprestatie :P Leuk is dat dit jaar Sandra Bullock een Razzie kreeg voor slechtste actrice en twee dagen later een Oscar voor beste actrice :) Toegevoegd na 1 minuut: http://en.wikipedia.org/wiki/Golden_Raspberry_Award

The Golden Raspberry Awards als tegenhanger van de Oscars, zoals mijn voorganger al omschreef. In ons eigen land kennen we natuurlijk de beroemde Koude Douche van Tros Radar :)

Bronnen:
http://www.razzies.com/

De Darwin Awards. Mensen die door domme blunders om het leven komen en daarmee een gunstig effect hebben op de evolutie van de mens. Zij planten zich niet meer voort.

En voor de domste en moeilijkse gevallen de Darwin Awards... Zie die Nederlandse award van het carbiedschieten...

Bronnen:
http://www.darwinawards.com/

Om dicht bij huis te blijven; De Loden Leeuw van Tros Radar. Dit programma schept er kennelijk genoegen in, om mensen "blij" te maken met minder mooie cadeaus, want hier boven noemde iemand ook al het programma.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100