Hoe kan ik een opvangplek voor moeder met kinderen vinden waar ook een hond wordt toegelaten?

Mijn man is zeer agressief, vooral tegenover mijn beide kinderen van 13 en 18. Nu zouden we eventueel naar een blijf van mn lijf huis kunnen oid. Maar we hebben een klein hondje die ik absoluut niet bij mijn man achter kan laten, dan sterft het hondje van eenzaamheid, ook mijn dochter van 12 kan absoluut niet zonder hondje!!

Mijn vraag is dus is er een opvangplek/instelling voor een moeder 2meiden en een hond ergens is nederland?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een opvangplek voor jou en je kinderen kun je vragen aan jouw huisarts. Toegevoegd na 5 minuten: Wellicht kan de huisarts je helpen met het zoeken naar een opvang, waar het hondje ook toegelaten wordt.

Geen idee, maar misschien kan je een hulplijn vragen. Via mentor van uw kinderen die u dan doorverwijst naar iemand anders die u kunt helpen? In belang voor uw kinderen, of misschien naar huizenverkopers vragen of ze een goedkoop huis hebben voor tijdelijk (dus eigenlijk huren). Misschien kunt u uw man uit huis plaatsen, dat hij ergens anders woont (tijdelijk). En dat uw man terugkomt wanneer hij naar een psychiater is gegaan. Ik hoop dat er iets bijzit. Heel veel sterkte!