Wanneer moet je echt op jouw hoede zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als iedereen in je omgeving je plots gelijk geeft.

als iemand anders probeert je stoel poten onder je kont vandaan probeert te trekken

Als je op middernacht in Johannesburg landt en je weg moet vinden naar het centrum van de stad. In het algemeen: in nieuwe situaties, met nieuwe mensen in gevallen wanneer de uitkomst van die situatie van belang voor jou zou kunnen zijn.

als je mannen in een bivak muts en met pistolen aan ziet komen lopen

Rationeel: in nieuwe situaties waarin je je uit het lood geslagen voelt. Irrationeel: Als je nekharen overeind gaan staan als je iemand ontmoet, zonder dat je jezelf bewust bent van je eigen afkeer.

Als je een sterke gaslucht ruikt...

bij het betreden van een mijnenveld....

Als je bedreigd wordt, over een brug loopt die op instorten staat, als er een ernstige ziekte uitbreekt, Als het luchtalarm afgaat op een andere tijd dan de eerste maandag van de maand...

Als er een wild dier achter je aan komt. Toegevoegd na 25 seconden: Als de klos op de loer ligt. ;-)

Als Balkenende wat te vertellen heeft.

Altijd. Niet overdreven gespannen maar wel ‘echt’. Oogjes en oortjes open. Be aware. Een ongeluk zit namelijk heus-waar en werkelijk in een klein hoekje.

Altijd. Je moet een gezond wantrouwen koesteren tegenover mensen. Leer eerst mensen kennen voor je ermee in zee gaat. Oplichters zijn b.v. heel aardig.

als je partner alweer moet overwerken

-Als iemand op straat verdacht dicht bij je gaat lopen. -Als je de weg over wilt steken. -Als je door een tunnel moet. -Als er 's avonds iemand aan je deur belt. -Als je geld wilt pinnen.

Wees altijd voorzichtig, altijd bewust. Maar wees nooit bang. Angst verlamd je terwijl bewustzijn je in beweging zet. Dus als je bang bent moet je pas ECHT op je hoede zijn.

als mensen maar chatvragen blijven stellen

Op je hoede zijn Je persoonlijkheid is op zijn hoede als hij een contact ingaat. Is het een bekend contact, dan weet hij al in welke hoek de klappen zullen vallen (waar hij aangevallen dreigt te worden in zijn zelfbeeld) en wat hij meent te kunnen verwachten. Hoewel hij zich daartegen meestal niet kan indekken, bereidt hij zich er wel op voor, en ook om te kijken of hij het kan voorkomen en zo niet, dan op een maximaal weerwoord. Is het een nieuw contact, dan is hij op zijn hoede voor onbekende reacties en of die wel passen in zijn ideaalplaatje. Kijk maar eens naar je eigen gedachten voordat je iemand ontmoet.

Bronnen:
http://www.thebecompany.nl/op_je_hoede.htm

Wanneer moet je écht op je houden zijn? Wanneer je grote vijand opeens vriendelijk doet. Toegevoegd na 8 minuten: houden = hoede

Als je jezelf verliest..

als je biladen tegen komt. of je ex.

Wees op de hoede voor je gevoel.

Ik weet er ook een, maar die kan ik hier niet plaatsen, zou mensen op gedachte kunnen brengen, SLECHTE GEDACHTE.

Als ik het gevoel krijg dat ik belazerd word.

Als je dood gaat

als je het gevoel hebt dat iets niet in de haak is! je intuïtie laat je dan weten: er is iets... onderzoek dat

Als je 'nieuwe grote liefde' je wil laten beloven, vuile was binnen de eigen deur te houden, en er met niemand over te praten, omdat 'jullie dat zélf wel met z'n tweetjes op kunnen lossen'.

Het is het beste altijd op je hoede te zijn, want het onverwachte komt altijd onverwacht. Eecht extra op mijn hoede zou ik zijn als mijn vrouw of werkgever( is soms dezelfde persoon) een gesprek met mij begint met de woorden: ik/wij hebben gedacht..........

Als mijn werkgever extra vriendelijk begint te doen.

in het verkeer, dus eigenlijk wanneer je je huis verlaat, alhoewel als je een lek in je gasleiding hebt het daar ook niet veilig is, of als er een insluiper binnen zit eigenlijk moet je altijd dus op je hoede zijn, maar als je slaapt kan dat niet, dus een waakhond wellicht?

Als je vrouw naar je toekomt en vraagt:"Schat, we moeten even praten."

Als iets te mooi lijkt om waar te zijn...... want dat is dan meestal ook zo!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100