Bijstand afschaffen. Is dit echt het partij standpunt of is het een verkiezingsstunt?

Volgens Verdonk zijn 100000 nederlanders te lui om te werken en wil ze daarom de bijstand afschaffen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is echt haar standpunt, veel gevoel voor politiek heeft ze niet. Na de verkiezingen verdwijnt ze in het niet.

Het KAN geen verkiezingsstunt zijn. Ze heeft hiermee al die 100.000 kiezers en hun familie en vrienden in het harnas gejaagd. En dat is wel een hele domme actie voor iemand die in de peilingen op nul zetels staat. Stupiditeit dus, maar dat mag ons niet verbazen. Zeker weer een idee van haar spindokter Willibrord Frequin. (hik)

ja, ze kan namelijk alles roepen met 0 zetels op de teller.

Nee dit is geen serieus standpunt, en zal gelukkig dan ook niet gebeuren. Als dit wel gebeurd zullen ontzettend veel mensen in de problemen zitten! Waaronder ook mijn ouders.

Tja, het zwakbegaafde zusje van Geert Wilders. Wat moeten we daar nou van zeggen. Eindelijk komt ze met inhoud en dan is het zoiets. Maar op dit moment, met haar positie in de peilingen, vallen verkiezingsstunt en partijstandpunt samen, denk ik.

Dit is een verkiezingsstunt. Ze mag dan niet al te bijster zijn, ze weet zelf ook wel dat dit geen haalbaar standpunt is mocht ze om een of andere bijna ondenkbare reden toch een paar zetels krijgen en betrokken worden bij coalitie-onderhandelingen. Ze hoopt dus dat de mensen die altijd hard roepen dat al die uitvreters geen cent meer moeten krijgen, nu op haar partij gaan stemmen. Ze hoopt dat er genoeg no-brainers rondlopen in Nederland om daar 'n zetel mee te winnen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100