Is dagdromen gevaarlijk?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja onder het autorijden zou ik het afraden, maar ga eerst snel naar de huisarts, want je kunt nooit weten... Maar anders kan het geen kwaad, het is in feite bewustzijnsvernauwing (lees concentratie) voor nodig om het te kunnen in de eerste plaats...

Zeker! Als je het doet terwijl je op de weg zit bv. Of als je zware machines bedient!

Thuis op je luie stoel is dat niet gevaarlijk. Maar ergens anders wel.! Je weet maar nooit, wat er zou gebeuren...

Het ligt eraan waar?? lekker op je bank kan het heerlijk zijn ,of in je bed mmm .Maar in het verkeer niet hoor !

Nee, als je het maar niet in de auto doet. Leuke bezigheid..

Integendeel...... Mensen die niet de tijd nemen om te dagdromen, verwaarlozen het fantasie-volle, kreatieve, verwonderde, speelse kind in zichzelf, en dreigen volwassen te worden. En dat is een toestand, die een mens zo láng mogelijk uit moet stellen, bij voorkeur zelfs nooit na moet streven, omdat het dan wel erg zakelijk, vreugdeloos en egaal van kleur wordt allemaal.... (vind ik....)

soms wel als aan het werken bent of op straat of dergelijke maar soms ook niet terwijl je op je sofa ligt en je ogen dwalen af dan is het een aanrader ;)

Ja. Als je het vaak doet, dan krijg je oogproblemen. Je kan ook blind worden als je het echt heel vaak doet. Toegevoegd na 51 seconden: Ook is het gevaarlijk in het verkeer.

Deze vraag is al eerder geweest. En ja dagdromen kan gevaarlijk zijn als je het doet op moment dat je aandacht is vereist zoals bij autorijden

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100