Is de dromenman een hoax?

Geloven jullie in het fenomeen? Heeft iemand al eens bezoek gehad van deze man?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nog nimmer gezien.

Die dromenman is vooral een les voor ons allen. Het verschijnsel geeft aan hoe ongelooflijk beïnvloedbaar de mens is.

Een hoax? Nee. ik denk dat er echt honderden mensen zijn die denken dat ze die man gezien hebben. Of ze die man gezien hebben? Er staat een aantal theorien op de website van hoe dit werkt. Hetzij: Het is een basistype gezicht wat veel mensen als betrouwbaar zien, en uit het onderbewustzijn fantaseren als ze het moeilijk hebben. Een ander is dat we in onze slaap helemaal geen duidelijke gezichten hebben en we vooral overdag de juiste gezichten plakken. Als er dus een onbekend gezicht is, dan kan dit een vd gezichten zijn die er aan geplaakt wordt. Natuurlijk zijn er dan religieuze & spirituele verklaringen. Van deze denk ik dat ze onwaarschijnlijk zijn.

Persoonlijk kan ik niet zeggen dat ik hem ooit ben tegengekomen in mijn dromen. En sinds ik nachtlenzen heb zie ik ook 's nachts scherp :)

Nee en nee!

Hmmmm..... Lijkt mijn opa wel... Zal ik het nummer van het familiegraf dan maar even noteren voor de nieuwsgierigen op GV. Want voor zover ik weet ligt hij daar al sinds eind 1995... Dus om strikt antwoord te geven op je vraag: 'NEE'. Ik heb deze man al 14 jaar niet meer gezien... Toegevoegd na 37 minuten: Vanwaar nu weer dat minnetje?

Krijg wel regelmatig bezoek van Klaas Vaak maar deze man heb ik nog nooit gezien. Heb er zelfs ook nooit van gehoord en geloof er ook niet in, bovendien laat ik alleen aantrekkelijke mannen toe in mijn dromen...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100