Hoe kan ik minder tijd door brengen op het net?

Kan iemand mij serieus advies geven hoe ik minder tijd door kan brengen op internet want ik zit er soms wel uren achter en dan denk bij me zelf van ik moet echt iets anders doen maar dan kan ik niet echt wat vinden wat ik denk een heel bekent probleem bij veel mensen dus als iemand een idee heeft om minder op het web door te brengen laat een reactie achter!!

dankjewel
groet
nick kessels

Weet jij het antwoord?

/2500

zoek een hobby man! ga eens lekker een dikke snoek proberen te vangen ofzo. ga voetballen met je vrienden. ga achter de dames aan. ga sporten. muziek maken ( is alsnog op de pc maarja) ontwikkel jezelf ipv hele dagen op msn ofzo door te brengen. doen superveel mensen. daarom is deze nieuwe generatie ook zo dom als stront, als ik zo eerlijk mag zijn

trek de stekker uit het internet en ga naar buiten! met dit weer zijn er (vooral in steden) genoeg mensen buiten. Ga lekker op een terrasje zitten en spreek mensen aan die je interessant lijken.

Het is vakantie je kunt veel doen. -Zoek een baantje, je hebt wat te doen en je hebt nog een leuk extra'tje. -Waarschijnlijk ga je al op vakantie, mocht dit niet zo zijn vraag dat dan aan je ouders. -Ga je al wel op vakantie ga met vrienden dan op vakantie. -Bel vrienden om te voetballen.