Wat zijn de 1e 3 dingen die je zult doen als de politie in nl 1 dag niet werkt...

En je niet vervolgd kunt worden voor alle overtredingen en misdrijven??


Dit is wel een vraag die in mij gedachte schoot op het moment dat ik erg fantaseerden hahaha.. maar dat is ook wel te merken aan de vraag zelf haha Kben benieuwd wat de antwoorden zullen zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

1) Lekker hard scheuren met de auto 2) Een keer zonder te betalen wat spullen meenemen uit een groot warenhuis 3) Even wat mensen uit de weg ruimen waar ik een hekel aan heb

Ik zou me grote zorgen maken.

Ha 1.een keertje knetterhard over de Afsluitdijk scheuren 2. bij een zeer vervelend mens een lading paardeshit op de stoep dumpen 3. een paar ramen ingooien van zo'n giga kantoorgebouw

Ik zou heel wat mensen gaan afslachten, te beginnen bij enkelen op het werk! Zo, opgeruimd staat netjes! ;-) Toegevoegd na 9 minuten: Oi! Ik was er nog 2 vergeten! 2. Alle 'bonussen' opeisen (met wapen, natuurlijk) en het geld ervan aan de burgers teruggeven. 3. Allemaal deuken in auto's schoppen (daar heb ik zo m'n redenen voor!)

1) Even naar de bank om met geweld al mijn geld op te eisen die zij mij afhandig hebben gemaakt met hun hypocriete manier van handelen de afgelopen jaren 2) Even naar een klant om het geld dat ik nog van hem krijg op te eisen op mijn manier (en niet zoals nu netjes via deurwaarders en incassobureau's) 3) Een Ferrari huren en dan even plankgas over de snelweg naar het strand rijden.

Ik denk binnenblijven en de deuren goed op slot doen en de ramen barricaderen ; deze buurt is al erg genoeg als er af en toe WEL een politieauto door de straat rijdt. En dan moet ik nog twee dingen bedenken om de dag door te komen natuurlijk. Misschien voor de verandering een keer d hele dag teevee kijken naar het verslag van wat andere mensen op die dag allemaal in hun hoofd halen. En daarbij handwerken natuurlijk, maar dat deed ik altijd al.

Ik heb helemaal geen politie nodig om me normaal te gedragen. 1) Ik zou gewoon rechts blijven rijden, anders bring ik anderen in gevaar. 2) Ik zou gewoon afrekenen bij de kassa, anders sluit de winkel. 3) Ik zou mezelf voor de kop slaan, omdat ik zo een brave burger ben, dat ik dan zelfs geen overtredingen zou begaan ;)

Is er dan wat anders? Ik snap dat een heleboel vinden dat we niet vrij zijn. Dat we worden beperkt door een heleboel wetten en regels. Waar is de vrijheid!!!! En het kriebelt gewoon als... Ook dat snap ik. Maar… Uit respect voor het leven maak ik niemand dood. Uit respect voor een ander ga ik niet stelen. Uit respect voor mij zelf blijf ik bij mijn eigen waarden en normen.

Ik zou met de camera met telelens naar buiten gaan en hopen dat ik dan niet word gemold.

Een dag in mijn bed blijven liggen, om de chaos op straat niet mee te hoeven maken.. xD

Het enige wat ik wellicht zou doen is op de snelweg even kijken hoe hard mijn auto nu echt kan, maar verder heb ik geen enkele behoefte aan criminele, frauduleuze of andere verboden activiteiten.

Ik denk dat veel mensen die die vraag tot nu toe beantwoord hebben het einde van de dag niet zullen halen HAH!!!!! :P

1: een dag lang muziek maken zo hard als ik kan( Ik zing zelf). 2: De hele dag heel erg hard rijden 3: Mij grote zorgen maken om de mensen die het zelfde willen doe als ik.( dat zou namelijk een grote chaos geven).

Eerst zou ik inbreken bij het paleis van de koninging om dan op de wc van hare majesteit lekker te gaan zitten poepen. Daarna zou ik met vrienden een gigantische schans bouwen van hout op de A12 voor alle gekken die genadeloos hard gaan scheuren. Een gigantisch feest met gratis bier geven op de Dam in Amsterdam en nodig jullie hierbij daarvoor van harte uit als die dag er komt. (dan zou ik alleen niet via de A12 gaan...)

Ik zou lekker hard rijden Ik zou wat rondkijken naar alle gekken die wel los gaan en genieten van wat ik zie. Ik zou thuis blijven om te zorgen dat het daar goed gaat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100