Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat zijn kosten voor dienst - en recreatieruimten?

Op mijn huurcontract staat
Onderhoud verlichting
Servicecontract
Glasverzekering

Is ' kosten voor dienst en recreatieruimten' al dezen bij elkaar opgeteld?

En dan nog iets: ik moet ook huur per maand voor standplaats woonwagen invullen, alleen heb ik dit niet. Moet ik het nu openlaten, 0 euro invullen of nvt erbij schrijven?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
6.2K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Alle posten die je noemt zijn aparte posten.
In dit document: http://www.huurcommissie.nl/data/2010/extra/Servicekostenbeleid_versie_09-_2010.pdf kun je vanaf pagina 27 lezen wat welke post inhoudt.
Ook kun je bij de Woonbond een informatieblad ( http://www.woonbond.nl/?mod=view&view=pages/webwinkel/401.xml ) of brochure ( http://www.woonbond.nl/?mod=view&view=pages/webwinkel/SE01.xml ) bestellen met meer informatie.

Ik weet niet waar je dat bedrag voor die standplaats moet invullen - als je bijvoorbeeld huurtoeslag aanvraagt vul je in wat er gevraagd wordt en wat er van toepassing is. Posten die genoemd worden maar die niet in je contract staan, sla je over - net zoals posten die wel in je contract staan maar niet op het aanvraagformulier niet meetellen voor de toeslag.
Bij mij tellen bijvoorbeeld de energie- en schoonmaakkosten voor de gemeenschappelijke ruimten (= berging) wel mee, maar de glasverzekering telt niet mee omdat dat iets individueels is (per woning).
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding