mag een leraar mij in school overal volgen? lees uitleg AUB

mijn examens zijn recent begonnen, en daardoor krijg ik enorme tussenuren,,
in die tussenuren moet je in de aula zitten,
omdat veel mensen gingen stoeien, werd de aula dichtgegooit,

toen gingen we in de gang zitten waar op dat moment geen les werd gegeven,
toen kwam diezelfde leraar, stuurt ons in de kou naar buiten. omdat we niet tijdens lessen in de gang mochten.

eenmaal buiten, bel ik me moeder of ze me jas kan brengen, aangezien ik met de auto werd gebracht en niet verwacht had buiten te zitten.
komt WEER die leraar, pakt me mobiel af, stuurt me naar een lokaal, en doet de deur op slot

op dat moment was ik enorm boos, en toen hij met de decaan kwam aanlopen, zei hij dat ik schooleigendom had gesloopt.

heb ook gezegd dat ik dit niet gedaan had, maar hij werd gelooft, en ik moest met eerste vijf uur uitval,, gewoon naar school toe.

mogen ze dit zomaar doen,
zo nee, wat kan ik hieraan doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dien een aanklacht tegen die leraar in bij de directeur, als hij je niet geloofd een aanklacht tegen de school. Als jij 100% zeker weet dat je niks hebt gedaan, sta jij in je recht. En je was buiten dus niet op schoolterrein(of stond je op het schoolplein?) dus dan kan die leraar jou zoiezo niks vertellen omdat jij belde. Echt doen, dit moet je niet pikken.

Dit mogen ze uiteraard niet doen, en dat ze je van buiten naar binnen dwingen te komen, is ook niet toegestaan. U hebt op dat moment geen school, en dat haalt een leraar van zijn functie af. In de gangen mag eigenlijk niet rondgehangen worden, dus daar heeft uw leraar wel een punt. Echter, hij heeft gelogen over het slopen van schooleigendom. Ik zou eerst vragen wat er is gesloopt, en dan moet u uw alibi vertellen. Was u wel op school etc. Ik zou eigenlijk hogerop gaan en bij hun superieuren zitten en vragen of die docent ontslagen kan worden.

Een leraar begaat een zware overtreding wanneer hij minderjarigen beroofd van hun vrijheid,ook al zijn het leerlingen van zijn school. Het is raadzaam om vandaag nog aangifte te doen tegen de leraar,zodat hij uit zijn functie ontheven kan worden.Tijdens de aangifte kunt u aangeven dat u mentaal zwaar bent aangeslagen,en bang bent dat de betreffende man in de toekomst in herhaling zal treden. De politie zal u vragen waar de leraar woont,en hem insluiten voor verhoor.Ook zal hij uit zijn functie worden gezet,zodat u zonder zorgen weer naar school kunt. Als u rechtsbijstand heeft dan kunt u de school aansprakelijk stellen en een niet geringe schadevergoeding eisen. U heeft daar echt op. Laat dit even bezinken,speel een game op uw nintendo,en maak er direct werk van. Veel Sterkte !

Dit mag uiteraard niet, dit kan als privacyschending worden beschouwd door jou. Oplossing: Stap gewoon naar de conrector en vertel het hele verhaal. Grote kans dat diezelfde leraar er dik op aan wordt gesproken.