Waarom worden er oproepen gedaan om voedselbanken te steunen terwijl er in de winkels zo veel eten wordt doorgedraaid

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik hoorde laatst dat het voor supermarkten duurder is om het overgebleven voedsel "verzendklaar" te maken voor de voedselbanken. Bovendien kopen supermarkten door de recessie scherper in zodat er minder eten overblijft.

omdat er vele mensen in een crises zitten de supermarkten geven al veel eten af maar blijkbaar is dit niet voldoende omdat er zoveel gezinnen niet meer rond kunnen komen in deze tijd. vandaar dat er word gevraagd of er iemand een steentje bij kan dragen

Werk zelf in een supermarkt. Om op u vraag te kunnen antwoorden: 'om de klanten te kunnen bedienen'. Natuurlijk wordt er ook voor honderden euro's weggegooid, maar dit zijn dan vervallen producten.

Op je eerste deel: omdat er nog steeds veel mensen die met een mimimum moeten rondkomen. Tweede deel: Ik heb laatst op tv gezien dat de supermarkten voedsel dat over de datum is maar al te graag weggeven (goedkoper e.d.) maar het niet eens mogen. Het is verboden om bedorven voedsel GRATIS weg te geven, dus ze moeten het wel weggooien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100