Waarom krijg ik een krant altijd OP de brievenbus?

Waarom heb ik dan überhaupt een brievenbus?

De laatste tijd is er een krant die altijd bovenop de brievenbus wordt gelegd. Als het heeft regent is die krant drijfnat en is er niet veel meer aan te vervangen.
Waarom wordt een krant nou er boven gelegd?

Toegevoegd na 1 minuut:
(Ik vraag het meer even omdat ik het heel erg irritant begin te vinden!)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Omdat je een luie krantenbezorger hebt die geen zin heeft de krant in de bus te frommelen (Heb je een kleine opning?). Je kan de krant bellen met een klacht; Het risico is wel dat je krant nog slordiger wordt.

jouw krant hoort IN de brievenbus. een klacht lijkt me terecht.

De krant hoort gewoon in de bus, tenzij er iets met je bus aan de hand is ( te klein, op een rare plaats etc). Je betaalt flink voor de krant, dus je kunt bellen met de klantenservice. Bezorger is misschien lui, maar hij past zich dan maar aan ( tenzij er dus iets met de bus zelf aan de hand is). Voor repressailles van de bezorger hoef je niet bang te zijn, want dan neem je gewoon weer contact op met de krant.

Omdat je krantenbezorger nogal laks is en het schijnbaar niets kan schelen dat je krant OP de brievenbus ligt. Ik zou dit ook zeer irritant vinden en het zeer zeker niet accepteren, bel je krant en leg de situatie uit. Je betaalt toch niet voor een krant die OP de brievenbus wordt gelegd dat is toch te gek voor woorden. Je krant zal wel een passende oplossing hiervoor vinden. Succes!!

Ik zou gewoon een klacht indienen als ik jou was. Ik vind dit geen teken van luiheid maar eerder een teken van geen respect hebben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100