Wat is voor jou het belangrijkst?

Rijkdom, Macht of Liefde?

En ja, te veel van alles is nog niet genoeg, maar waar ligt voor jou de prioriteit?

n.a.v.
http://www.youtube.com/watch?v=InBiaRBUjUs

Weet jij het antwoord?

/2500

Liefde, want daar wordt ieder mens gelukkig van en er is dus sowieso iemand die van je houdt, bij rijkdom of macht kunnen mensen zich ook tegen je gaan keren, omdat ze jaloers zijn oid en je daarom niks meer gunnen. (je kan ook jaloers zijn op de liefde van iemand anders, maar dan heb je sowieso je geliefde nog) En aan rijkdom en macht kan je werken, liefde niet, dat overkomt je.

Rijkdom, want met geld heb je macht en kun je liefde kopen.

Macht, want met macht genereer je geld en daar kun je vervolgens liefde mee kopen.

Mag ik dan voor waarheid kiezen? De waarheid is voor mij het belangrijkste... Liefde en Rijkdom en Macht is allemaal ondergeschikt... Waarheid...

Ik probeer mijn geluk niet van externe factoren te laten afhangen. Dus ik zou eigenlijk "geen enkele" moeten antwoorden. Waarheid is dat liefde het belangrijkst is voor me. Maar geldt dat niet een beetje voor iedereen? Zeg nou eerlijk, wat heb je nou aan rijkdom en/of macht zonder liefde?

Van alles een beetje, denk dat dat het beste is.

Hij staat er niet tussen, maar ik zou voor geluk kiezen. "Geld maakt niet gelukkig, maar het maakt de armoe dragelijk" (wijze pa weer). Macht... nee, dat is niets voor mij. Ik ben bang dat de macht me dan naar het hoofd stijgt en ik onuitstaanbaar wordt. Liefde is leuk, maar je moet de juiste persoon maar net tegenkomen. Geluk zit voor mij in veel dingen en deze dingen hoeven geen geld te kosten. Wakker worden met zonnestralen die door de gordijnen heenpiepen en een koor van vogels op de achtergrond, de geur van versgezette koffie (mmm, begin opeens het idee te krijgen dat ik het liedje "Een eigen huis" van René Froger aan het overtikken ben...)

Mezelf ontwikkelen, elke dag nieuwe bagage meenemen en verwerken.

Rust...me geen zorgen hoeven te maken om dingen...stilte...heerlijk! Liefde, macht ontnemen deze rust, rijkdom in beperkte mate, versterkt het.

Ha, die Jinx; Met stip op één de liefde in al haar verschijningsvormen, dan de rijkdom in de ruimste zin van het woord, dan een hele tijd lekker nix en dan pas macht op de laatste plaats; daar geef ik weinig om.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100