Is men bezig om iets uit te vinden om het weer te beinvloeden?

Als dit zo is en het zou straks kunnen, dan hebben we een 3e wereld oorlog denk je ook niet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Men beinvloedt het weer al jaren... o.a. zilverjodide in de wolken strooien laat het regenen... in Beijing hadden ze dat gedaan vóór de openingsceremonie van de olympische spelen... (= lang niet altijd succesvol trouwens) Hoe dat samen werkt met het krijgen van een derde wereldoorlog snap ik niet... ik denk eerder dat ze het dalijk ook in droge gebieden kunnen laten regenen... dat brengt eerder meer voedsel dan oorlog! http://www.radio2.be/detailpagina.cfm?id=3053&programma=nietsiszeker Toegevoegd na 32 seconden: Ook zijn ze bezig het zilverjodide te vervangen door gewonere zoutdeeltjes...

Men is altijd al bezig geweest met het proberen om het weer te beinvloeden. Dit lukt reeds op beperkte schaal. Denk maar aan de hagelkannonnen die de hagel uit de lucht schieten. En bijvoorbeeld het strooien van zand op regenwolken zodat de regen eerder valt. Ik betwijfel of het één land binnenkort op dergelijk grote schaal lukt en zal toepassen, dat dit een oorlog veroorzaakt ;-)

Natuurlijk, mensen willen alles in hun omgeving kunnen controleren. Zelf als ze daardoor de natuur moeten aanpassen/vernietigen.

Daar is altijd een kans op dat ze er mee bezig zijn, de wetenschap zit niet stil. Of het ooit zover komt?, ik hoop het niet want dan krijgen we zeker een weeroorlog.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100