Waarom werken er zoveel buitenlanders in Nederland?

In het bedrijf waar ik werk (ca 500 man) bestaat voor de helft uit buitenlanders. (Turken, Grieken, Polen, Duitsers en ga zo maar door).

Toegevoegd na 3 dagen:
Even voor de duidelijkheid, het zijn echte buitenlanders, dus die niet in Nederland wonen. Ik had net een stuk in de krant gelezen dat onder de laagst betaalde banen een hoge werkeloosheid is. Dat is dan geen wonder als je ziet hoeveel buitenlanders dat werk doen. (Dit voor een echt hongerloontje). Dit zijn eigenlijk de moderne slaven, bang om hun werk kwijt te raken, veel uren willen maken, ja meneer nee meneer moeten zeggen. Ik vindt dat de lonen verplicht gelijkgetrokken moeten worden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Omdat deze mensen in Nederland wonen en dus ook gebruik maken van de arbeidsmarkt in Nederland. Zo moeilijk is dat toch niet?

Omdat zijn ze goedkoper (voor werkgever) , werken harder ,durven niet te zeuren en nog heleboel andere redenen ...

omdat de mensen hier meer geld verdienen dan in hun eigen land.

wees maar blij ze werken toch aan de opbouw van het land?

Omdat de meeste buitenlanders naar Nederland gekomen zijn voor werk en een betere toekomst. Omdat ze dat in hun eigen land niet hadden. Management gezien : De human resource managers willen diversiteit in het personeelsbestand. Dit kan om verschillende redene zijn: De grootste reden is om de bedrijfscultuur te verbeter door werknemers met meerder culturen van verschillende landen kennis te laten maken. Hierdoor kan men problemen via verschillende standpunten zien. Toegevoegd na 1 minuut: Andere redenen kunnen zijn : Omdat de wetgeving het verplicht om een divers personeelsbestand te hebben. En om een bredere kijk te hebben op alles.

Fok die kk buitenlanders en fok deze kankerland ik ga gewoon naar een ander land emigreren door al die kankerbosniers in mijn wijk. Ook die gorilla's van soma's kunnnen van mij ook opkankeren naar hun eigen kankerland kankersukkel. Dus hou gewoon je kankerbek vieze kankerswerver want: FACISM IS A FACT MY NIGGA kanker mij asjeblieft neit uit deze kankergoeie site want me paadje heb kankerlekkere vragen bedacht.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100