Wat is het meest gevaarlijke op het roulettespel in casino?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je eenmaal verloren geld terug te willen winnen . Maakt niet uit waar je op inzet , als je je eigen geld gaat najagen, dan zet je te hoog in zodat het ( verdere ) verlies van je bankroll een zekerheid wordt. Maar nog gevaarlijker is het om te geloven in een "systeem". Bijvoorbeeld " Oscar's Grind" systeem waar je dagen bezig kan blijven om je originele inzet van 1 fiche terug te winnen. Ook gevaarlijk : bij het winnen komt er een dame bij je staan die je "groupie " wil worden. Deze dame kan je danig verliefd maken maar je kan haar nooit krijgen. Maar ze blijft bij je zolang je wint en je haar ook wat geld laat inzetten voor haarzelf.

De fiches van een ander pakken! Toegevoegd na 48 seconden: En uiteraard op slechts één nummer wedden. Leuke uitbetaling, maar de kans is errug klein. Toegevoegd na 3 minuten: En zorg ervoor dat waar je op wedt, binnen handbereik van jou is. Er zijn af en toe van die pipo's die proberen jouw winst op te strijken (lees: afpakken)

Om je leven op het spel te zetten. In de schulden zitten bezorgt veel ellende om je heen bij vriend en familie.

Het wedden op 1 getal, namelijk 2,63 % Verder ben ik vrij geweest om een linkje te zoeken met kansen in het roulette, zodat je het zelf kan bepalen. http://www.gamblingplanet.org/nl/Roulette-Probabilities

Het lijkt mij vrij gevaarlijk om met je hoofd naar beneden van de roulettetafel af te duiken.

Je grens niet meer kennen als je `wint`...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100