mis je iets in je leven als je altijd maar blijft fladderen?

waarom is het belangrijk om op een bepaald moment in je leven iets serieuzer te worden en ergens voor te kiezen? een huis, een baan, een gezin, een richting? mis je iets aan je leven als je dat nooit doet maar altijd maar los blijft leven, van hot naar her, doet wat op je pad komt, zomaar wat aan leeft zonder plan of richting noch ambitie om iets te worden of te bereiken?

Weet jij het antwoord?

/2500

ik vind het een mooie levensstijl, zo ben ik zelf ook. je volgt en leeft naar wat je hart je ingeeft. wat ik me wel afvraag, je vraagt het je nu af, dus mischien ben je in een levensfase gekomen dat je er klaar mee bent en toe bent aan een ander soort levensstijl, niks mis mee. maar vooral niet veranderen wanneer je je dit alleen maar afvraagt vanwege mensen/invloeden om je heen die anders beweren, anders leven. wees gewoon blij met je eigen gekozen stijl, its your way!!! het leven hoeft niet perse geleefd te worden zoals je denkt dat het zou moeten horen. er zijn een boel standaard manieren, er is er niet een maar de juiste, ze zijn allemaal oke. anders betekent niet per defenitie ineens niet goed..... ga voor wat jij goed vind en waar jij je lekker bij voelt. je kunt ook alleen wat kleine dingen veranderen als je daar behoefte aan hebt. mijn motto; "het is zoals het is" en altijd rechtop blijven lopen!

De kwaliteit van het leven is het hoogst als je dicht bij je eigen geaardheid kan blijven. Van geforceerd iets anders na streven word je alleen maar ongelukkig.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100