Wanneer is iemand een kakker?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Iemand is een kakker als hij denkt meer te zijn dan een ander. En meer denkt te zijn vanwege zijn afkomst, geld of status.

Als hij gemiddeld drie of meer keer per dag op de wc zit te kleien, dan is hij een aardige kakker!

Definities van Kakker op het internet: * Kakkers zijn kleine beeldjes die hun oorsprong vinden in een oude traditie uit Catalonië. nl.wikipedia.org/wiki/Kakker Zie hieronder een stukje uit een verslag van een 3vmbo-er: Kakkers herken je meestal aan de wat duurdere kleren die ze aanhebben. Zo hebben ze vaak een polo shirtje aan of een golf merk aan. Andere bekende merken van kakkers zijn: Ralph Lauren, Lacoste, Tommy Hilfiger, Van oorsprong zijn tennis en hockey echte kaksporten, golf heeft ook nog steeds die naam. Op zich zijn kakkers niet zo veel eisend, wat ze belangrijk vinden en waar ze zich altijd wel aan houden is dat ze vloeiend standaard Nederlands spreken (soms een beetje te, dan lijkt het net of ze een gloeiend hete aardappel in hun mond hebben), hun kleding mooi glad is, zit geen kreukeltje in waar het niet hoort te zitten, bij mannen is gel een veel gebruikt middel voor hun haar glad en zo strak mogelijk te houden. Buiten hun uiterlijk zijn hun vrienden vaak ook kakkers, dit vinden zo ook belangrijk. En voor de grap: Wat zegt een kakker als'ie klaarkomt? - ik ben gearriveerd!!!

Als de persoon rechten meent te ontlenen aan zaken die hij niet zelf tot stand gebracht heeft, beschouw ik dat een kakker...

Als ik s,morgens netjes een klant begroet in onze winkel met goede morgen,en deze me net aankijkt of hij het in keulen hoort donderen,terwijl hij even later als hij wat gezien heeft,ijskoud naar me toe komt om te vragen of er wat van de prijs af mag,nou dan is het voor mij een kakker.

Ik vind iemand een kakker als hij/zij openlijk uiting geeft aan zijn/haar welgesteldheid.... dus OF rijk doen met kleding(merken) OF rijk doen met praten over paps en mams...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100