Zijn er bepaalde taboes zijn er op GV?

Over welke onderwerpen worden zelden of nooit vragen gesteld?

Zijn er bepaalde taboes op GV?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk dat op GV over het algemeen dezelfde taboes gelden als in de samenleving.

Goeie foto! Mijns inziens bestaat er een taboe over (het aan zetten tot) zelfdoding... of is dat niet het geval?

Absolut zijn er taboes of GV. Zolang er niet van elkaar gerespecteerd wordt wat iemand zijn mening is zal dit er altijd zijn. Jammer want dat zorgt ervoor dat mensen niet altijd eerlijk kunnen zijn. De groeten.

Wat belangrijker is dat er een antwoord op je vraag wordt gegeven. Het is op zich niet verkeerd dat er taboes zijn. Veel belangrijker is: RESPECT!!!

Je mening is hier een taboe. Alle vragen waar meningen als antwoord uitkomen zijn verboden. Ondanks dat het wel kennisverijkend is, worden vraag met 'Wat vind jij..."resoluut verwijderd. Zelfs als je een toelichting vraagt bij een antwoord zal je vraag niet overleven.

DE regels geven aan wat er taboe is, volg je de regels niet, dan volgt er een sanctie... Niet alleen bij GV maar overal... Taboes en regels zijn hetzelfde... Waarom voelt pijn onaangenaam? omdat het onaangenaam MOET voelen... Dat is per definitie zo.. Zou je tegen een muur aanlopen en dat zou goed voelen, hoe zou ja dan met dat stoppen, waarom zou dat dan onaangenaam zijn?

Tuurlijk zijn er taboes. Soms zie je dat in de persoonlijke vragen. Dan wordt er ontwijkend geantwoord. Net als in het echte leven zijn er zaken waar mensen niet graag over praten. Wat me wel opvalt, is dat er hier relatief veel vragen gaan over de dood, terwijl daar in het echte leven veel minder over gepraat wordt. Overigens vind ik wel de persoonlijke vragen hier niet thuis horen. Maar dat is weer een punt voor de makers, die de richtlijnen hiervoor naar mijn mening moeten aanscherpen.

De antwoorden "bier, sex en borrelnootjes" zijn doorgaans taboe, omdat ze snel worden verwijderd.

Bronnen:
zou deze dan blijven staan, of niet?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100