Waarom haitie opbouwen als er telkens aardschoken komen ?

Dadelijk hebben alle landen het weer opgebouwd.

Komt er weer een aardbeving..

Weet jij het antwoord?

/2500

Tsja, Er wonen immer ruim 8 miljoen mensen die allemaal graag een dak boven het hoofd & eten willen hebben. En de wereld denkt dat het voordeliger / effectiever is deze mensen in Haiti zelf te nemen, dan ze te verplaatsen. Nog afgezien van het feit dat je dan een compleet land 'opzegt'. Hetzelfde kan je zeggen tegen nederland: Waarom blijven jullie daar onder de zeespiegel wonen, je weet dat het een keer fout gaat. Of tegen mensen op sicilie: Je weet dat de Etna weer een keer uitbarst. Of de mensen in Bangladesh: Je weet dat de rivier weer een keer overstroomt. Of de mensen in Oost-afrika: Je weet toch dat er weer een droogte komt. Feit is: Mensen hebben een band met hun geboortegrond, en zijn vaak niet te overtuigen dat een andere woonplek verstandiger is.

Het land moet toch weer opgebouwd worden voor de lokale bevolking. Deze keer zullen ze wel stevigere gebouwen optrekken.

Die schokken houden in een paar weken op, het klinkt in, net zoals in je tuin een terras moet inklinken, daarna schokt het niet meer... Zo vaak komt dat ook weer niet voor... Het wordt opgebouwd, en VEEL beter dan ooit daarvoor, nu leggen ze meteen internet aan, ook daar...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100