Waarom zijn er van die mensen die altyd mensen uitlachen of uitmaken voor de stomste dingen ?

bv. iemand met dyslectie?
iemand met adhd?
en vanalles anders
niemand is perfect dan moeten ze er ook ni me lachen vind ik
das gewoon ni leuk voor die mensen
die worden uitgemaakt
iedereen maakt fouten
bv ik stelde een vraag met spellingsfouten en krijg al direct reacties
van
en dat voor u leeftyd
ik vindt dat hoord niet
die mensen hebben geen respect voor iemand

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat soort mensen moet je gewoon negeren, daar hebben ze het meeste last van.

Er is een enorm verschil wanneer iemand om je lacht, of je uitlacht. En als je iemand bent die veel uitgelachen wordt (flaporen, platvoeten, dik, scheel, bril, armoedig, lelijk, stotteren en noem nog maar een heleboel op) zul je waarschijnlijk gevoeliger voor lachen zijn, dan iemand die dat niet heeft. Ook als iemand om je lacht, kan het voelen als uitlachen. Uitlachen is in wezen heel zielig, flauw en minderwaardig. En vaak is het zo, dat de uitlachers zelf iets te verbergen hebben. (dom, arm, schimmels, tot 12 in bed geplast enz. enz.) Dat overschreeuwen ze dan, door te pogen anderen in het ' zonnetje' te zetten. Je kunt zeggen: " heb lak aan uitlachers" maar dat werkt niet. Het voelt ongenadig als je het gevoel hebt dat anderen je beschimpen. Het is beter om, als de relatie iets voor je betekent (soms moet dat, als het bv collega's zijn) te vragen waarom ze om je lachen. (Soms zul je zien dat je het echt onterecht hebt gedacht) en aangeven dat het je pijn doet. Dat je er onzeker van wordt. Dat is veel beter dan beschuldigend te doen. Want dan wil de ander terugslaan en wordt het gespot of gekleineer alleen maar erger. Als de ander weet dat hij jou kwetst, onzeker maakt, zal hij/zij een rotgevoel krijgen en is de lol er meteen af. Vooral in groepsverband doen mensen vaak minder aardig dan ze zijn.

Mensen die dit doen die doen dit niet zonder reden, er kunnen 2 redenen voor zijn, de meest voorkomende reden is: Om zichzelf in een hogere positie te zetten dan jij, dit gebeurd vooral in groepen. Het kan ook op een "goede" manier bedoeld worden, met de achterliggende gedachte van, doe er iets aan.

De mensen die DAT doen...stellen zelf vaak weinig voor. Die hebben het blijkbaar nodig om een ander onderuit te halen...om zelf STOER te lijken.. Te lijken...want er is HELEMAAL NIETS stoers aan namelijk. Ze denken...op die manier...respect te krijgen van mensen... Maar het enige wat ze daarbij bereiken is dat ze ANGST in boezemen bij mensen...zodat hij kan heersen over die mensen. Dat hij de baas kan spelen over ze. Macht kan hebben over ze. Triest en zielig als je ZO in elkaar zit hoor. Ik heb nog NOOIT iemand uitgelachen of belachelijk gemaakt. En dat zal ook niet in mijn hoofd opkomen omdat het MIJ altijd is aangedaan. En al was dat niet zo...dan deed en doe ik het nog niet. Zo zit ik gewoon niet in elkaar. Ik werd zo vaak uitgelachen en belachelijk gemaakt om wat ik dacht of zei. Totdat ze er achter kwamen...dat ik meestal toch gelijk had met wat ik had gezegd. Dan haakt het gros af...en een paar blijven hangen want die herkennen dat wel. Die weten ook dingen vantevoren...middels vele manieren en die zullen mij dus niet uitlachen. Niemand niet trouwens want zo zitten zij ook niet in elkaar. ALs je echt KARAKTER hebt...dan doe je zulke dingen niet. En joh... Beter... Dyslecties - ADHD of Borderline-achtig, en weet ik veel wat nog meer MET EEN GOED EN LIEF KARAKTER!!! Dan een zogenaamd ( normaal ) iemand met een ACHTERBAKS, GEMEEN, VALS, DOMINANT, NARCISTISCH KARAKTER!!!!!! Op een dag ...zal je besluiten om niet meer DAT SOORT mensen toe te laten in je leven. Simpelweg omdat ze jou een minderwaardigheids-complex bezorgen met hun kritiek en uitlacherij. WIE zit DAAR nou op te wachten... Niet ik , niet jij...maar hetzelfde soort als ZIJ. En als klap op de vuurpijl...zijn die mensen vaak ZELF ook onzeker en bang....alleen kiezen ze een andere weg om daarmee om te gaan. De verkeerde weg..helaas. Sterkte en laat je niet kisten. Twijfel maar niet zo aan jezelf en kijk eens naar WIE dat tegen je zegt. Vraag desnoods waarom hij dat doet...waar iedereen bij is...kijken of hij een antwoord weet...zonder bijval van zijn kameraadjes waar die op steunt...Doei

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100