Waarom nemen veel mensen zichzelf zo serieus?

Hebben ze niet door, dat een dag niet gelachen een dag niet geleefd is, en lopen dit soort mensen zichzelf niet ernstig in de weg?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

uit angst om te falen. en dat is het enige antwoord.

Wie moeten ze anders serieus nemen? Maar ik ben het met je eens, bijna iedereen neemt zichzelf te serieus, als je er later op terugkijkt blijken de meeste dingen reuze mee te vallen ;) Vaak is het moeilijk om dat van tevoren te weten en lijkt iets dus heel erg. Heb ik zelf ook last van :p

Je hebt gelijk. Te weinig humor te veel ego.

Het is zelfs hier op Gv te merken.Humor wordt afgestraft met -nnetjes.Je mag jezelf wel serieus nemen en een ander ook maar een kwinkslag moet toch kunnen.

Als je jezelf al niet serieus neemt, dan zullen anderen dat ook niet doen. Het moet alleen niet de overhand krijgen dat je nooit in bent voor een grap. Het gaat dan echter om de keuze van het moment en de plaats...

Ik neem mezelf heel vaak niet serieus hoor, tenzij het er echt op aankomt!

Veel mensen kennen het spreekwoord niet: "Wie lacht niet, die de mens beziet"

dat is gewoon de aard van het beestje. doe je niks aan. ben t helemaal met je eens een dag niet gelachen is een dag niet geleefd maar gelukkig zijn er een hele boel lui die zich zelf zo serieus nemen goddank wel in voor een geintje.(alleen dan niet in openbaar met veel mensen om zich heen)

Het leven is best wel serieus, we hebben allerlei verplichtingen en moeten overal aan voldoen. Soms vergeten we dat we mens zijn en om onze eigen fouten en gebreken moeten lachen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100