In welke eigenschap zijn wij Nederlanders het meest verandert in de laatste 20 jaar?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kerkgangerij. We zijn minder gaan geloven en gaan minder vaak naar de kerk wat zo z'n sociale functie had. Mensen bepalen zelf meer wat ze wel en niet moeten denken en voelen zich minder gedwongen tot helpen van de medemens. Indivualistme, egoistme en eenzaamheid zijn zo de woorden die daar als gevolg bij kunnen horen.

De vriendelijkheid en tolerantie is er een beetje afgesleten de laatste jaren. Het individualisme is daardoor toegenomen.

De Nederlander is de afgelopen 20 jaar veel mondiger geworden, zij willen alles weten, en laten zich niet meer door een leuk verhaal op een dwaalspoor brengen. B.V bij een dokter of specialist. En dit is een heel goede ontwikkeling.

Alles hierboven, maar ook zijn ze een stukje grover gebekt geworden en zijn we minder geneigd op te treden tegen uitschot

Een groote positive verandering: Nederlanders hebben meer verstand van eten. Wnat vroeger was het "wat de boer niet kent dat vreet hij niet" en nu eet ook de boer soms sushi.

Ik denk dat Nederlands nog steeds wel vriendelijk en gastvrij zijn. Maar wel een beetje zakelijker zijn geworden.

De verzorgingsstaat zoals wij die kennen, en door onze voorvaderen zwaar is bevochten, wordt langzamerhand totaal uitgekleed en ontleed.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100