Wat is typisch 'De Telegraaf / de Volkskrant / het AD?

Je hoort mensen dit vaak zeggen maar geef eens voorbeelden van wat er zo typisch aan die kranten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Telegraaf: Populistisch, bijna glossy tijdschrift stijl van schrijven [61 Nederlanders omgekomen] Volkskrant: Gefundeerde uitspraken, maar vaak wat droog om te lezen ['Mogelijk meer Nederlandse doden'] AD; Er tussenin [Oorzaak een groot vraagteken]

De Telegraaf: HELFT UITREKKINGSTREKKERS OPLICHTERS De Volkskrant: HELFT UITKERINGSTREKKERS EERLIJK! Het AD: FEYENOORD BIJNA KAMPIOEN, OP 12 NA!

De Telegraaf heeft vaak koppen tegen de PVDA. Let maar eens op. Zoals: PVDA programma pakt de gewone man. Telegraaflezers zijn ook vaak VVD-stemmers. AD is ook een rechtse krant. Volkskrantlezers stemmen links. De krant heeft dus linkse koppen, zoals: opstand in de PVV. Je herkent de krant dus aan de koppen. En de drukinkt.

De telegraaf is M.I. een krant voor mensen die niet zelf na willen denken en een niet al te grote woordenschat hebben. De volkskrant is voor de iets intellectuelere mens en van het AD weet ik niets,daar durf ik geen oordeel over te vellen. Geen van alle zijn ze volkomen objectief.

De telegraaf= een schreeuwkrant, te vergelijken met de roddelbladen. De volkskrant= te langdradig soms maar wel eerlijk. Het AD= een gemakkelijk te lezen krant.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100