Wie ben jij?

Nu Goeievraag.nl toch steeds populairder aan het worden is, en aan de hand van een eerder gestelde vraag over of deze site een goede afspiegeling van de maatschappij is, deze vraag aan alle terugkerende bezoekers van deze site. Stel je eens voor aan de hand van onder meer deze vragen: hoe oud ben je, waar woon je, in welke sector ben je werkzaam? Eventuele hobby's en dergelijke mogen ook, namen hoeven niet per se. Zo krijgen we wel enigzins een beeld van wat voor 'type' persoon er toch achter al deze geniale vragen en antwoorden zit!

Oh en uiteraard hoor ik het voortouw te nemen. Ik ben 18, student en woon deels in Delft en Den Haag. Ik ben werkzaam bij een marketingbureau. Hobby's: uitgaan, piano spelen (7 jaar inmiddels) en reizen!

Weet jij het antwoord?

/2500

ik ben Kevin 18 jaar , woonachtig in westfries land en ik ben werkzaam in de sales. hobbies zijn werken werken werken. en ik mag ook graag op GV zitten Foto staat er ook , ben ik

Geef eerst zelf eens het goede voorbeeld dan! Krijg je van mij ook een antwoord.

~M@rcel~ bijna 38 werkzaam als fac. medewerker op een kantoor omgeving Rotterdam.

Tekstschrijfster. Bassiste (in een metalband). Jonger dan ik ben. Overtuigd atheïste en Darwiniste. Extravert. Introvert als het moet. Grote mond, klein hartje. Trouw. Kritisch. Noorden des lands.

Ik ben Pieter (goh, wat een passende nickname heb ik toch). Ik ben inmiddels alweer 18 jaar. Ik woon in de Randstad, ongeveer tussen Gouda en Rotterdam. Ik doe voltijd pabo op de CHE in Ede. En iedereen verlkaart me gek dat ik niet op kamers ga. Ik woon dus nog gewoon thuis. Ik heb een bijbaantje in de plaatselijke supermarkt, al is dat ook niet helemaal geweldig. Verder ben ik een echte genieter. Van de meest kleine dingetjes kan ik al genieten! En dat was Pieter in een vogelvlucht!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100