Wat zou je doen als je met 50 andere mensen de laatste op aarde was?

En iedereen is bij elkaar.
Dan mag je zelf verzinnen wat voor 50 andere mensen (wat ze kunnen/beroep etc).

Zou je de leiding nemen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Eerst een leider kiezen in volle consensus en gedragsregels opstellen en dan plannen wat te plannen valt. Zoniet gaan zelfs die laatste vijftig elkaar levend verscheuren. In teambuilding en survival cases zijn dit essentiële voorwaarden om te overleven in welke omstandigheid dan ook.

Heel snel de mooiste vrouw claimen in het kader van het redden van de mensheid.

Om het voortbestaan van de soort te waarborgen zullen we moeten overeen komen dat sex gewoon vrij moet zijn. Tot er 1000 mensen zijn dan weer normaal doen

Het ervan nemen!

Die mensen allemaal grondig testen op ziektes zoals HIV. Is iedereen "schoon" dan flink wat baby's maken.

voortplanten hahahahaha en dan uiteraard wel met de vrouw van je dromen aub

Als dat je "familie" dan zou zijn, hard weg rennen. Voorstellen dat je ( minimaal 9 maanden als je snel iemand hebt gevonden ) met die 50 continue samen bent. Om gek van te worden. Urk all over again !!

voor het grootste deel weer op ouwen de leider worden en in het begin (en alleen het begin) een regel maken dat je als vrouw minstens 1 keer een kind hebt verwekt.

Ik zou erg goed zorgen voor de rest. Eindelijk de kans hebben om te zorgen dat iedereen gelukkig is. Verder verbieden om kinderen te maken. Dan is de aarde eindelijk van de infectie af die mensheid heet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100