waarom houden we zo van mensen bekijken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Omdat ze zo leuk zijn ! Mijn favoriete plekken zijn luchthavens en stations : mensen op reis... Maar een terrasje-met-uitzicht of een bank in een zomer-park doet het óók prima. Hele boeken schrijf ik in gedachten : waar gaan ze heen? Móéten ze, of wíllen ze? Hebben ze ruzie gehad? Zijn ze stiekem verliefd, maar weten het nog niet van elkaar? Heerlijk.

omdat alle mensen weer anders zijn. er loopt er bijna niet 1 dezelfde. somige lopen er best appart bij. gewoon leuk om al die exemplaren te bekijken :)

Vanwege de gedachten, vergelijkingen, meningen, oordelen, fantasieën en associaties waar onze geest zo verzot op is.

Leukste wat er is. Op een terras in de zon,vlakbij een drukke winkelstraat. De grote verscheidenheid van mensen wat er voorbij komt. Daar kan geen tv programma tegenop.

Omdat mensen interessant zijn. Het is ook leuk om te zien hoe bepaalde mensen zich kleden. Ook is het leuk om al die verschillen te zien, dun, dik, mooi, minder mooi. Ook is het leuk hoe mooie mensen door hun kleding ook minder mooi kunnen zijn en hoe minder mooie mensen erg mooi kunnen zijn omdat ze aandacht hebben voor hun kleding.

Om ons beter te voelen dan een ander, puur uit eigenbelang dus!

om te kunnen lachen

Je proeft even de energie van de ander, heel aantrekkelijk...

We zijn observators, dat zie je al terug bij kleine kinderen,die elkaar bekijken. Iedereen is uniek iedereen gedraagd zich anders. Dat maakt het mensen kijken zo leuk. Houdingen, bewegingen, nonverbaal en verbaal gedrag. Soms kun je zien aan mensen hoe ze zich lijken te voelen. Geweldig om te doen vanaf een terrasje;)

Omdat we nog een beetje afstammen van de apen ;) Nee ik denk dat dat gewoon in ons zit.. en je karakter speelt natuurlijk ook een rol!

Omdat we zo verrast zijn hoe uniek elke persoon is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100