Is HD-televisie wel een goede vooruitgang (zie omschrijving)?

Ik kijk nu een film en ik zie dat de vrouwen helemaal dichtgeplamuurd zijn. Het lijken wel clowns, zoveel make-up.

Komt dat nu door de HD kwaliteit. Dat elke oneffenheid gezien gaat worden en dus ook gemaskeerd moet gaan worden?

Ik dacht dat we in de huidige maatschappij een ander beeld wilden neerzetten voor de jeugd. Andere voorbeelden dan alleen maar dun en mooi en uiterlijk.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Tsja, als je de programmamakers van gisteren met de technologie van vandaag laat werken, moet je niet raar opkijken als ze nog de methoden van gisteren blijven gebruiken - die zijn ze tenslotte gewend. HD is relatief nieuw, er wordt van alle kanten mee geëxperimenteerd, men is aan het kijken waar je wel en niet mee weg kunt komen. Naarmate het langer en breder beschikbaar wordt, zal er beter rekening mee worden gehouden.

Persoonlijk, vind ik HD een vooruitgang. Je kunt de haren op iemands hoofd tellen, bij wijze van spreken. Maar inderdaad, de oneffenheden zie je ook beter.

H.D t.v is een goede vooruitgang, ik geniet er van, vooral van natuurprogramma,s en sportuitzendingen. Alles is duidelijker , dus ook de make-up.

Ik vind van wel. Vooral voor de onzekere onder ons. De mooiste zien er nu opeens minder mooi uit. Moet iedereen toch tot nadenken zetten.

Nee,sinds wij HD hebben,noemen we het ook wel :"Rimpel TV! Het is idd wel duidelijker,maar wat de mensen aangaat niet mooier geworden!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100