Waarom mag deze meneer wel dit soort uitspraken doen?

Zie http://www.at5.nl/artikelen/34488/lijsttrekker-rmp-bestrijdt-homoseksualiteit

Dit zou niet gezegd kunnen worden over joden..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ach geestelijk beperkte mensen mogen dat zeggen hoor. Dat moet je met een korreltje zout nemen. Die vent kan niet eens praten, laat hem eerst Nederlands leren!

Hij mag dit soort uitspraken ook niet doen. Als er een aangifte tegen deze man wordt gedaan, heeft het OM echt wel genoeg aanleiding om te vervolgen.

Laat die man dit soort uitspraken vooral doen, en behandel hem zoals dat hoort in een democratie: stem op een ander. Eerlijk waar, dit soort van uitspraken zou de keus makkelijker moeten maken - weer een persoon minder om uit te kiezen. Als hij niets gezegd had, maar er wel naar was gaan handelen na te zijn verkozen, was het pas een echt probleem geweest. Nu weet je in elk geval wat voor artikel er in de verpakking zit.

Die meneer kan met succes vervolgd worden, ware het niet dat hij niet toerekeningsvatbaar is. En ik vind het nooit leuk als GeenStijl onderwerpen hier tot vraag worden verheven. Verzin zelf een leuke vraag of ga lekker reaguren aldaar.

Dat mag hij niet doen ,het zegt genoeg over wie deze man is. En maak ik mij boos over zijn uitspraak.

ik ben voor vrijheid van meningsuiting ookal ben ik er totaal niet mee eens. als we niet meer kunnen zeggen wat we vinden of denken wordt de maatschappij pas echt gevaarlijk. tussen zeggen en daden zit naar mijn mening een groot verschil.

Dat mag ook niet volgens mij. Maar wat ik veel erger en schijnheiliger vind is dat de heer Rouvoet van de CHRISTENunie die de taken van Ex minister Plasterk heeft overgenomen de homotaken(als ik ze zo mag noemen) heeft afgeschoven naar z'n staatssecretaris!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100