Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Uit mijn ervaring: dit poststuk zal een aantal keer in de ronde gaan, vaak lopen er verschillende postbezorgers die route en soms weet iemand het wel. Verder kun je als postbezorger aanbellen in de straat of iemand aanspreken of die weet waar die persoon woont en er kan eens op internet gekeken worden door een ijverige postbezorger. Een rouwkaart maken we open en dan wordt er contact opgenomen met het postadres om zo toch nog de kaart op tijd te bezorgen.

Als er echt geen adres gevonden wordt sturen we de post naar een bepaald adres in Nederland, daar kijken ze er soms nog naar en soms wordt de post dan open gemaakt en wordt er contact opgenomen. Na een poosje wordt die post weggegooid (als er binnenin ook geen adres staat).
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Dan zal de postbode altijd kijken of de naam overeenkomt met namen rond om dat nummer. Is dat er niet dan gaat het retour afzender.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding