Hoe stop ik een stalker??

Er zit in jongen bij ons op school en hij woont ook bij mij in de buurt, hij zit (gelukkig) in een andere klas (vorig jaar was het nog erger) maar in de pauzes loopt hij nog steeds achter ons aan en hij fietst ook mee. En als je tegen hem zegt dat hij naar zen koasgenoten moet gaan omda wij hem niet aardig vinden loopt hij niet weg en lacht hij een beetje stom.

Weet jij het antwoord?

/2500

Meestal vatten ze dat grappig op als je zegt dat ie weg moet gaan en ze willenmeestal gewoon aandacht als je ze dat niet geeft doen ze al gouw wer normaal en gaat hij naar zijn eigen klas!! (tip: zorg dat hij je nummer nooit krijgt!!! Das echt *!!!!)

Dat is geen stalker, hoor, dat is gewoon een sociaal onhandige jongen die een beetje eenzaam is en hoopt dat hij er bij mag horen. Dat gaat dus niet werken, zo, en dat snapt hij niet. Je moet hem een keer apart nemen en heel duidelijk vertellen dat je het helemaal niet leuk vindt dat hij je achtervolgt. Dat hij daar mee op moet houden, omdat je zo alleen maar een grotere hekel aan hem gaat krijgen en dat je dat niet wil. Niet boos worden, maar gewoon heel duidelijk uitleggen.

Gewoon aan hem vertellen dat je aangifte zal gaan doen bij de politie wegens stalking..en dat moet je dan ook daadwerkelijk gaan doen. Zodra hij een oproepje heeft gekregen van de politie zal het wel over zijn..dan ziet hij dat het jou menens is.. Groetjes, Ton

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100