Waarom heet een man een rokkenjager en een vrouw een slet?

Waarom is het voor een man een vriendelijkere benaming dan slet voor een vrouw?

Weet jij het antwoord?

/2500

De man is van nature de jager.. Hoe meer prooien hoe beter ;-) En de vrouw hoort de grot schoon te houden en eten te koken, zich netjes te gedragen dus.

voor de man is het een slimme zet z'n zaad zoveel mogelijk te verspreiden. voor de vrouw daarentegen is het een goede zaak zich met iemand te verbinden. dat is vanaf oudsher zo, en galmt nog door in de moderne maatschappij.

Dat is meer iets van vroeger, ik herken dat in mijn omgeving eigenlijk helemaal niet. De moderne opvatting is meer, dat je een rund bent als je niet eerst leuk wat rondspeelt en uitprobeert voordat je je eventueel bindt. Dat geldt zowel voor mannen als voor vrouwen. Ik heb meerdere vriendinnen die helemaal klaar zijn met vaste relaties en er gewoon een paar leuke hapjes op na houden voor het fysieke vertier. Ik heb er nooit een onvertogen woord over horen vallen en dat is denk ik gewoon een kwestie van respect voor de keuzes en levensstijl van anderen. Mensen die zo'n vrouw een slet noemen, hebben dus naar mijn idee zelf een probleem.

Ik vind een rokkenjager een mannelijke slet hoor... Ze meten met twee maten, meer kan ik er niet over zeggen, domheid en domheid om hier verschil in te maken...

volgens mij word het woord slet eerder in streken gebruikt waar meer vreemdelingen zitten. de beschaafde nederlander/belg gebruikt dat woord zelden of nooit. We leven in een moderne tijd dat de vouw zich heeft losgerukt uit de oude traditie dat mannen vroeger de macho waren als ze veel vrouwen hadden de vrouwtjes netjes thuis met de kinderen. de maatschapij en wij hebben ervoor gezorgd dat vrouwen even veel of zelfs harder werken dan de man,dat heeft ervoor gezorgd dat de vrouw dus ook zelfstandig kan leven. vroeger kon een vrouw niet anders dan bij haar man te blijven ook al ging hij vreemd. in deze tijd mag de vrouw evenveel als de man zoals ze mogen werken ook genieten van het leven. een man die 30 vouwen in bed haalt of een vrouw die 30 mannen in bed haalt?? ze hoeven er beiden niet fier op te zijn

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100