Waarom worden er op GV zoveel vragen naar de bekende weg gesteld?

Het valt me op dat er veel vragen worden gesteld die waar men zelf heel eenvoudig het antwoord op kan vinden. BV: Een veel gelezen vraag is hoe men iets installeerd of update. Als men de moeite neemt om naar de website van de leverancier te gaan dan wordt je op je wenken bediend. En staat jou apparaat er niet bij dan even een berichtje mailen en je krijgt waarom je vraagt. Een ander vb; Wat kost het om een lamp van mijn auto te laten vervangen; Even naar je garage bellen en je weet het.

Men neemt ogenschijnlijk wel de moeite om op GV in te loggen en de antwoorden bij te houden maar besteed geen tijd aan zelf onderzoek.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hoor wie het zegt... http://www.goeievraag.nl/vraag/stellen-vraag.18004 http://www.goeievraag.nl/vraag/vragen-gesteld-waarvan-antwoord-handleiding.21978 http://www.goeievraag.nl/vraag/vragen-zoeken.27592 http://www.goeievraag.nl/vraag/stellen-mensen-vragen-hadden-beantwoorden.1126 http://www.goeievraag.nl/vraag/lui-goeievraag.2742 Toegevoegd na 2 minuten: Bij deze wil ik alsnog pleiten voor de knop "Slechte vraag". Wat ik al een keer eerder tevergeefs deed in deze vraag: http://www.goeievraag.nl/vraag/domme-vragen.7900

Hier antwoord krijgen is leuker.. daarom vragen we het hier..

Het voordeel van GV is dat je niet per se op vragen hoeft te antwoorden, als je ze onzinnig vind! Wat voor jou de bekende weg, of vanzelfsprekend is, kan voor een ander wel eens echt een goede vraag zijn!

De vragen en antwoorden zijn niet zo belangrijk. Dit is een gezelschapsspel en voor sommigen een bezigheidstherapie.

als je je eigen eraan ergert en dat doe je aan al je voorgaande en deze te zien moet je de site niet meer bezoeken dat lijkt me de enigste optie

Je kan met google geen discussie voeren of aan het lachen maken. Dus dat!

Ik vraag het me af en toe ook af, maar ik denk ook dat het gewoon leuk is om te zien met welke antwoorden de mensen hier komen. Sommige mensen komen met heel originele invalshoeken, die zowel amusant als nuttig kunnen zijn. Zie het als een soort service: in plaats van zelf te zoeken zet je de vraag hier heel gemakkelijk neer, en je betaalt met drie punten als borg. Degenen die de moeite doen het antwoord op te zoeken, en het eventueel voor je te interpreteren worden beloond met een punt, en eventuele extra punten voor plusjes of het beste antwoord.

Omdat iedereen anders is en verschilt in kennis en ervaringen, kan je hier altijd heel originele en onverwachte antwoorden krijgen. Handig, verrassend en leuk!

Omdat mensen liever een persoonlijk antwoord wil krijgen, vaak krijgt men ook nog tips die niet op deze site staan. Waar je wat van kan leren. De ervaringen van mensen. Ook bouw je contact op met mensen. Tijdverdrijf en natuurlijk de verslaving.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100