Hoe belangrijk is het internet voor jullie?

Zelf heb ik eigenlijk, zodra ik thuis ben, de pc aanstaan en surf best veel op het internet.
Ik hoor ook wel eens mensen roepen dat ze niet meer zonder kunnen.
Is het internet geweldig of heeft het ook veel ellende gebracht?
Alles is natuurlijk op te zoeken je kunt het zo gek niet verzinnen.
Dus hoe belangrijk is het internet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Internet is een onlosmakelijk deel van mijn leven. Zowel zakelijk (ik ben ICT-er) als persoonlijk maak ik zeer veel gebruik van internet. Films, Media, Radio, Kennisvergaring en -deling (o.a. deze site), Opinie, Netwerken en Sociale Contacten. Dan ben ik nog niet eens heel erg, ik ben slechts zo'n 10 uur per dag online. En als ik offline ben, dan nog loop ik mijn mail te controleren via mijn telefoon. Ik zie mijzelf niet zo zeer als een internetverslaafde, maar wel als een informationjunkie. En kom nou niet met "hoe deden de mensen dat vroeger dan?" Ik weet nog hoe het was toen ik op school zat hoor. Wat nou los/vast afspreken om te gaan stappen en dan bellen wij elkaar wel met de mobiele telefoon waar wij zijn, je zorgde gewoon dat je op tijd was op de afgesproken plek en anders had je pech... dan was de groep al weg. Bovendien ga je met je tijd mee; stilstand is achteruitgang.

Totaal onbelangrijk... Kan me niets schelen... Kan net zo goed zonder... Ik heb er geen tijd voor en heb wel belangrijkere dingen te doen... Als GV het maar wel doet...

Het internet is niet belangrijk, vroeger kon iedereen zonder. Het internet is makkelijk! Nu hoef ik geen alternatief te zoeken om te doen als ik me verveel :p

Heel, heel erg belangrijk want er is bijna niets te noemen dat ik niet (eerst) via internet doe: bankieren werken vakantie uitzoeken en boeken boeken bestellen kleding bestellen Drogisterij artikelen bestellen recepten via de apotheek bestellen kookrecepten opzoeken Kadootjes bestellen kaarten versturen uit eten reserveren films reserveren Daten Lezen Schrijven Dowloaden van muziek en films Programma's bekijken die ik heb genist Deelanmes aan quizZen en prijsvragen Gratis artikelen verkrigen Abonnementen afsluiten en verlengen Aankopen vergelijken Verzekeringen regelen Routes plannen Trainingschema's downloaden Inschrijvingen voor wedstrijden doen Maar ook belangrijk: kennis vergaren en nieuwe vrienden maken..via GV bijvoorbeeld.... Wat mijn ziek zijn en operatie me gebracht heeft nadat het hier gemeld was!

Erg belangrijk. Wanneer ik thuis werk heb ik internet nodig. Ik heb namelijk een webwinkel en heb het internet nodig om bestellingen van klanten te krijgen.

1e levensbehoefte geworden.

Als ik thuis kom of op sta zet ik hem aan,vroeger liep je naar de brieven bus ,nu chek je je mail,en wat gaat er nog zonder internet dan,als ik mijn telefoonrekening thuis wil krijgen met de post,dan kost me dat wel 2,50 euro,je wordt gedwongen,en anders loop je achter en dat wil je niet,nee het begint langzamerhand de overhand te krijgen.

Sinds ik een webwinkel heb is het superbelangrijk. Ik weet gewoon niet hoe snel ik mijn laptop aan moet krijgen om te zien of er nog bestellingen zijn en mijn rekening te tsjekken ;-).

Internet is belangrijk voor mij. Maar ik doe er niet eens heel erg veel op. Wat e-mail, paar vaste sites zoals deze, nieuws lezen. Koop nooit wat via internet, bankier ook niet via internet. Maar wat heel belangrijk voor mij is, is YouTube. Ik heb lange afspeellijsten gemaakt en nu kan ik van alles doen met mijn lievelingsmuziek aan. Dat zou ik niet graag meer willen missen.

Voor mij is het heel erg belangrijk. Pas lag het er tijdelijk uit door een soort storing o.i.d. en toen pas merkte ik hoe vaak ik het gebruik.

Als ik zonder internet zit begin ik hele rare verschijnselen te krijgen. dan merk ik dat ik eigenlijk bijna alles via het internet doe. Voor mij toch van een soort levensbelang geworden.

Heel belangrijk, het grootste deel van de dag (dat ik niet slaap) maak ik gebruik van internet, als ik thuis ben sowieso heel veel, maar ook op school vaak voor bepaalde opdrachten. Zoveel meer is zo veel sneller mogelijk door internet, dat ik eigenlijk gewoon niet meer zonder kan.

ik zou niet meer zonder kunnen eerlijk gezegd.. ik zoek alles op, heb contacten via internet. staat okok bij mij, buiten de uren dat ik slaap, altijd aan

Een handige hulp in huis..internet. veel zoek ik op via google,mail met oud klasgenootjes,wordt wijzer van GV,onderhou vriendschappen op hyves,en nog véél meer!net wat een eerdere persoon schreef..als internet er uitlegt,weet je pas wat je mist.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100