Waarom gaat Nederland steeds meer en meer op Amerika lijken?

Zo zie en hoor je veel in de media. Maar ook in me naaste omgeving hoor en zie ik hoe men achteruit gaat. Ik zie het er van komen dat er de aankomende tijd zeer veel gezinnen zijn die op straat komen te leven.

Binnen een aantal jaren er ook een paar dagen een kamp komt waar mensen naar toe kunnen voor medische zorg, dit omdat zij dit niet kunnen bekostigen.

Moet het dan zover komen dat er meerdere gezinnen in 1 woning moeten gaan wonen om de kosten te kunnen bolwerken en "normaal" te kunnen leven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nou ik vind, gelukkig, dat het in Nederland in de verste verte niet op Amerika gaat lijken! De kredietcrisies eist heus wel zn tol, maar meerdere gezinnen in een huis, en veel gezinnen op straat? Zou me er niet te druk over maken!

Ha, die SaSoeMa; Ik maak me op dit moment niet zoveel zorgen over dat Amerikaanse spookbeeld. Pas als bepaalde partijen een absolute meerderheid in beide kamers zouden krijgen moeten we ons daar misschien eens druk over maken, maar zo'n kabinet houdt het toch geen jaren vol.

Daarom is het nu een van de redenen dat we kapotdraaien in ons eigen land.Teveel kijken naar de verkeerde systemen van een ander.Nu kun je wel zeggen maar anders gaan we er zelf mee onderdoor.Nou, dat is dan al aardig gelukt.De bomen reiken al in de hemel.En dan vinden velen het ook nog gek dat er nu zoveel ellende is en ook nog durven zeggen dat het niet zo is.Nou ik weet wel beter.VAN GEVEN IS DE KAT GESTORVEN.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100