Houden mannen meer van vis dan vrouwen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, ik hou meer van vrouwen.

Ik ben niet zo'n grote vis liefhebber. Alleen wanneer ze nog lekker in de zee zwemmen.

Volgens mij zit daar geen enkel verschil in!

je zou het hier een beetje kunnen toetsen aan de hand van de antwoorden ..ik lust graag vis en mijn man niet.

Ik zou niet weten waarom. Ik [vrouw] ben namelijk dol op vis. Maar het zou ook goed kunnen dag het wel zo is, maar waar zou dat dan aan kunnen liggen? Toegevoegd na 20 seconden: dag=dat

Nee, maar mannen houden wel meer van visSEN. Sterker nog, als ik naar de klandizie bij de plaatselijke visboer kijk, is het merendeel zelfs man. Daaruit zou je dus kunnen concluderen dat mannen eerder een harinkje of lekkerbekje zullen halen. Ik ben benieuwd hoe je op deze vraag bent gekomen, want ik heb er nog nooit een aanwijzing voor gezien die daarop zou wijzen.....

Dagje langs de waterkant vissen, of dagje met vrouwlief doorbrengen. Zou kunnen dat het vissen het wint, lekker dobberen ipv winkel in winkel uit. Of, moet ik het echt letterlijk lezen, dan is daar geen antwoord op te geven. Ik ben vrouw en dol op vis eten, wel 6 dagen in de week, minstens.

Geef mij maar een lekkere zeemeermin. Die verschalk ik met huid en staart.

Ha, die Gast9127; Die indruk heb ik ook wel eens, ja. Maar bij ons thuis maakt het niet uit; mijn vrouw en ik zijn beiden echte visliefhebbers.

Ik (vrouw) eet ook graag vis en ken ook genoeg andere vrouwen die dat doen (mannen trouwens ook). Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd waar je vraag vandaan komt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100