Waarom moet ik soms wachten bij de kassa op mensen die hun spullen pas beginnen in te pakken nadat ze afgerekend hebben?

Zo irritant. Ik pak mijn spullen in op het moment dat de kassadame aan het scannen is. Meestal kan ik haar bijhouden en heb mijn tassen ingepakt of mijn wagentje weer vol op het moment dat zij het bedrag noemt.

Sommigen echter wachten vrolijk tot ze gepind hebben en beginnen dan pas met inpakken. Zo kan het gebeuren dat mijn spullen moeten worden aangegeven, stuk voor stuk, door de kassadame omdat er geen plekje meer vrij is aan het einde van de band.

Waarom, waarom, warum!

Weet jij het antwoord?

/2500

Omdat sommige mensen niet zo gehaast zijn en rustig te tijd voor zaken willen nemen. Er is nergens een regel dat je moet inpakken voordat de cassiere het bedrag opnoemt.

Meestal heb je aan het einde van de kassa zo'n lang "uitsteeksel", dat het uiteinde aan de kassa in twee delen scheidt. Het ene deel voor de klant die eventueel gewacht heeft met betalen voor het inpakken, en op het andere gedeelte komen de boodschappen van de klant die aan de beurt is. Ouderwetse kassa's bij jou misschien?

Liever zo, dan mensen waar ik op moet wachten omdat ze na het laatste artikel nog moeten inpakken dan pas afrekenen en dus nog hun portemonee moeten pakken en gaan pinnen of op zoek gaan naar contant geld. Tja 20 seconden kan mateloos lang zijn op een leven./

je geeft het antwoord zelf al,daarom dus

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100