Leeft vader Abraham nog?

Was benieuwt want ik hoorde veel verhalen van mijn vader dat hij de michael jackson was in 1970 in nederland.

Weet jij het antwoord?

/2500

Jazeker, hij leeft nog. Petrus Antonius Laurentius (Pierre) Kartner (Elst, 11 april 1935), voornamelijk bekend als Vader Abraham, is een Nederlandse zanger, componist en producer van amusementsliedjes. Hij is de grote man achter het succes van talloze artiesten in het levensliedgenre. Hij woont in Breda. Hij is ook diegene die Sieneke naar het songfestival heeft gestuurd.

Petrus Antonius Laurentius A.K.A. Vader Abraham leeft nog steeds. meneer is wel geboren in 1935 dus is nu 76 jaar oud.

Er is geen enkele gelijkenis tussen Pierre Kartner en Michael Jackson. Of jij of je vader vergist zich. Wij hebben wel een kindster Heintje gehad, die zou je in zeker opzicht de jonge Michael Jackson van Nederland kunnen noemen, maar die danste niet maar zong alleen smartlappen. Pierre Kartner leeft nog hoor. Hij is geboren op 11 april 1935 dus is nu 76 jaar oud.

Vader Abraham (bijbels figuur) is dood. Pierre Kartner die landelijke bekendheid kreeg met het carnavalslied "Vader Abraham had zeven zonen" ( en daarna de de artiestennaam Vader Abraham aannam) leeft nog steeds en heeft wereldfaam verworven door het smurfenlied.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100